Goodyear filoların hareketliliğine devamlılık sağlayacak

Filo şirketleri için arıza sürelerinin kısa olması ve hareketliliğin sürekli kılınması işletme maliyeti açısından son derece önemli bir konu. Bu noktada lastikler, filonun kritik bir bileşeni konumunda yer alıyor. İşte Goodyear, hafif ticari araç pazarına uygun yeni Cargo ürün yelpazesiyle, bu konuda çözüm oluşturuyor.

Goodyear, filolara arıza sürelerini azaltmaya ve hareket etmeye devam etmelerine yardımcı olan bir çözüm sunuyor. Hafif ticari araç (LCV) lastikleri Cargo’nun yelpazesini güçlendirme çalışmalarına başlayan Goodyear, güvenilir ve yüksek kaliteli lastikleriyle bu sektördeki iddiasını artırmayı hedefliyor. Goodyear, 2023 yılı boyunca Goodyear EfficientGrip Cargo 2, Goodyear Vector 4Seasons Cargo ve Goodyear UltraGrip Cargo olmak üzere toplam 24 yeni ebat lastiği satışa sunmayı planlıyor.

San: “Türkiye’de de büyüyecek Premium LCV pazarı için hazırız”

LCV premium lastik pazarının 2028 yılına kadar Avrupa’da yüzde 4,2 oranında1 büyümesinin beklendiğini söyleyen Goodyear Tüketici Lastikleri Direktörü Ertan San “Bu da birinci sınıf ürün ve çözümlerle verimliliği artırmak için yeni fırsatları beraberinde getirecektir. Yeni Cargo ürün yelpazesi, Goodyear’ın iddiasını daha da artıyor. Yaz, dört mevsim ve kış lastiği pazarlarında müşterilerimizin taleplerini karşılamaya devam ederek, mevsimler arasında yüzde 89’a varan kapsama alanı sunmayı hedefliyoruz. Bu da Goodyear’ın LCV lastik portföyünü pazardaki en eksiksiz portföylerden biri haline getiriyor.” dedi. Türkiye’de de bu pazarın büyüme trendinde olduğunu gördüklerini söyleyen Ertan San, “Premium LCV lastik pazarının, yeni model girişleriyle birlikte, önümüzdeki yıllarda daha gelişeceği açık. Bizim, pazardaki talepleri karşılama noktasında gerekli hazırlığımız tamam.” diye konuştu.

Hem ürün, hem hizmetle filoların hareketliliğine katkı

Goodyear olarak sadece ürün anlamında değil, hizmet bakımında da filo şirketlerinin çözün ortağı konumunda olduklarını söyleyen Ertan San, “Bu grubun en önemli modellerinden olan Goodyear EfficientGrip Cargo 2 deseni lastiklerimize özel sunduğumuz Goodyear Lastik Sigortası hizmetimiz de bunlardan biri. Lastikte oluşan yıpranma, yırtılma ve yarılma hasarlarını veya tamiri mümkün olmayan balon yapmış ve kopma, yolunma, pullanma sebebiyle kullanılmaz duruma gelmiş lastikleri güvence altında alan hizmetimiz sayesinde filo şirketlerinin hareketliliğine de önemli katkı sağlıyoruz” dedi.

Orijinal ekipman

Halen önde gelen hafif ticari araç üreticileri tarafından tercih edilen Goodyear, yakın zamanda Volkswagen ID.Buzz2 ve ID.Buzz Cargo3 için de lastik tedarikçisi olarak seçilmişti. Ayrıca, Mercedes’in Sprinter4 ve EQV5 modelleri, orijinal ekipman olarak en yeni Goodyear lastikleriyle donatılmış.

Performansı kanıtlanmış

Goodyear’ın ürün portföyü, birçok lastik testinde kanıtlanmış performansıyla en yüksek talepleri karşılayarak hem filolara hem de OEM’lere güven veriyor. Auto Bild Reisemobil6 gerçekleştirdiği test sonuçlarında Vector 4Seasons Cargo için, “Tüm hava şartlarında güvenli yol performansı, dengeli yan kavrama, ıslak zeminde kısa fren mesafesi, iyi konfor ile çok yönlü bir yetenek” ifadelerini kullanmıştı.

Filolar, dayanıklılık ve güven arıyor


Hafif ticari araç pazarının önümüzdeki on yıl boyunca büyümeye devam edeceğine inandıklarını söyleyen Goodyear Avrupa Pazarlama Direktörü Sonia Leneveu, “Bu nedenle Goodyear bu özel segment için özel teknolojilerle yenilikler yapmaya devam ediyor. Filolar, güvenilirlik ve dayanıklılık sunan birinci sınıf lastikler kullanarak arıza sürelerini azaltarak maliyet tasarrufu sağlayabilir. Özellikle Goodyear Vector 4Seasons Cargo’daki dört mevsim çözümümüz, Avrupa’nın birçok bölgesindeki filoların tüm yıl boyunca koşullar için doğru lastiğe sahip olduklarından emin olabilecekleri anlamına geliyor” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu