Goodyear’dan yaz lastiği kampanyası

Goodyear, uygulamaya aldığı yaza özel servis kampanyasıyla hem uygun fiyatlarla lastik sahibi olma imkanı, hem de servis hizmetlerinden belirlenen tutarlarda bedelsiz yararlanma imkanı sunuyor.

Dünyanın lider lastik üreticilerinden Goodyear, tüketicilere satın alırken kazandıran kampanyalar sunmaya devam ediyor. Goodyear yaza özel uygulamaya aldığı yeni kampanyasıyla araç sahiplerine avantajlı seçenekler sunuyor.

Goodyear bayileri ve satış noktalarında 30 Haziran 2023 tarihine kadar geçerli kampanya süresince tek seferde Goodyear markalı yaz, 17 inç ve üzeri binek, SUV (4×4) veya seçili hafif ticari araç lastiklerinden 4 adet satın alan tüketiciler, Goodyear’ın Yaz Servis Kampanyası’ndan yararlanma hakkı kazanıyor. Goodyear’ın yaza özel Servis Kampanyası ile tüketiciler lastik satın alma ile eş zamanlı servis hizmetlerinden de belirlenen tutarlarda bedelsiz yararlanabilecekler. Goodyear’ın kampanyasına bu yıl EfficientGrip Cargo 2 ve EfficientGrip Cargo hafif ticari ürün grubu desenleri de dahil olacak.

Sürücüler için 1 Nisan tarihine dikkat”

Goodyear’ın yaz kampanyasıyla ilgili olarak bir açıklama yapan Goodyear Tüketici Lastikleri Direktörü Ertan San; “Bildiğiniz gibi şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlara yönelik getirilen zorunlu kış lastiği uygulaması 1 Nisan itibarıyla sona eriyor. Sürücülere 1 Nisan tarihine dikkat etmelerini öneriyoruz. Sadece şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçların değil, kış lastiği kullanan tüm binek araçların da bu tarihte yaz lastiğine geçmesini öneriyoruz. Artan sıcaklıkla birlikte güvenli ve konforlu sürüş, düşük yakıt tüketimi ve lastik ömrünü uzatmak amacıyla yaz ya da dört mevsim lastiklerinin kullanılması gerekiyor. Yaz lastikleri kuru ve ıslak zeminde iyi bir yol tutuşu sağlarken sürüş hakimiyetini de en üst seviyeye taşıyor. Bu kampanyamız ile hem Goodyear kalitesinden vazgeçemeyen hem de kaliteyi avantajlı koşullarda deneyimlemek isteyen tüm tüketicilerimizi mutlu edeceğimize inanıyoruz. Aracını Goodyear farkıyla yaza hazırlamak isteyen herkesi Goodyear bayilerine ve satış noktalarına bekliyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu