Tatilinizin Yarısı Garenta’dan

Garenta, 31 Ekim tarihine kadar sunduğu 7 gün ve üzeri kiralamalarda net yüzde 50 indirim kampanyasına özel olarak hazırladığı reklam filmlerini yayına aldı.

Araç kiralama sektörünün yenilikçi markası Garenta, 7 gün ve üzeri kiralamalarda net yüzde 50 indirim kampanyasını konu alan reklam filmlerini TV’de ve dijital kanallarda yayınladı.

‘Kirala, Gez, Hadi!’ sloganıyla yayınlanan reklam filminde kullanıcılar, www.garenta.com.tr ve Garenta mobil uygulaması üzerinden yapılan işlemlerde geçerli 7 gün ve üzeri kiralamalarda net yüzde 50 indirim kampanyasından faydalanıyorlar. Akdeniz, Ege, Karadeniz, Marmara, İç Anadolu, Doğu-Güneydoğu Anadolu bölgelerine özel olarak ayrı ayrı hazırlanan reklam filmlerinde marka “Tatilinizin yarısı Garenta’dan” diyor. Kullanıcılar, kiraladıkları araçlarla yeni rotalara özgürce keşfe çıkıyor.

Garenta’nın 31 Ekim’e kadar devam eden net yüzde 50 indirim kampanyasından yararlanmak isteyen kullanıcılar, www.garenta.com.tr ve Garenta mobil uygulaması üzerinden rezervasyonlarını kolayca yapabiliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu