Ayıplı Mal
- Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl 8 ay önce tarafından güncellenmiştir.
1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
Mesut Bey Merhaba,
Youtube üzerinden videonuzu gördüm bir konu hakkında size danışmak istedim.
Yaklaşık 1 yıl önce tanıdığım birine bir araç sattım. Bu araç ile ilgili alıcıya sürekli ekspere sokması için ikazda bulundum fakat uğraşamam deyip ekspere sokmamıştır. Ben aracı alırken pandemi kaynaklı ekspere sokamadım. Kendisini bu şekilde uyardım. Mesleğimden kaynaklı bildiğim sorunlarını söyledim. Geri kalanı eksperde çıkar dedim. Sen aldıysan bende alırım deyip ekspere sokmadı.Hatta ekspere sokması için bir hafta öncesinden aracı kendisine teslim ettim. Aracın satışı ve ücret alış verişi bir hafta sonra oldu. Bir hafta sonunda tamam alıyorum deyip satışını yaptık. Üzerinden bir yıl geçti ekspere soktu. Araç biraz kaporta aksamından sıkıntılı çıktı ve beni mahkemeye verdi. Bu konuda ne gibi problem ile karşılaşırım. Hatta şu detayıda belirtmek istiyorum. Aracın satış yapılan günlerdeki değeri 130.000 TL civarında seyrederken kendisine 105.000 TL ye verdim.
İnsani olarak her türlü yardımı yaptıktan sonra bu şekilde birde ceza alma kuşkusu beni biraz sıkıntıya sokuyor.
Şimdiden cevabınızdan dolayı teşekkür ederim.