İçten makyajlı 2020 Lada Niva

Lada Niva'da tıpkı Mercedes-Benz G-Class gibi karakteristiğini koruyor.

Tasarım çizgisini 1977’den beridir piyasada bozmayan, 4 silindirli bir motor ve dört tekerlekten çekişi sistemiyle sunulan off-road araç Lada Niva, 2020 makyajlı modelinde de çizgisini bozmadan sadece ismini 4×4 ile değiştirerek yoluna devam etti.

Araç makyajla birlikte, ön tampona yerleştirilen sis farlarına kavuştu. Lada içeride, yeniden tasarlanan hava kanalları ve yeni bir klima kontrol modülü ile klima sisteminin performansını iyileştirdi. Aynı zamanda aracın torpidosunu genişleterek iç mekanı, taban tüneli iki bardak tutacağı ve küçük eşyalar için bir bölme ile donattı.

Rus otomobil üretici, makyajla birlikte koltuklarını yenilemesiyle araç, daha kaliteli bir katlanma mekanizmasına ve daha rahat koltuklara kavuştu. Aracı konforunu daha da iyileştiren Lada, Niva 4×4’ü ısıtmalı koltuklar ve elektrikli camlarla donattı.

Tıpkı dışı gibi, beş ileri manuel şanzımanla birlikte çalışan 83 hp güce sahip 1.7 litrelik atmosferik motorunu da korudu. 17 saniyede 0-100 ivmelenmesini tamamlayan aracın maksimum hızı ise 142 km/s.

Lada, makyajlanan Niva 4×4’ün fiyat bilgisini 2020 yılında vereceğini belirtti.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu