Ümit Karaarslan Otomerkezi’nde

Bugüne kadar önemli otomotiv şirketlerinde üst düzey yöneticilikler yapan Ümit Karaarslan Otomerkezi Teknoloji ve AR-GE'den sorumlu İcra Kurulu Başkanı olarak göreve başladı.

Otomotiv sektöründe birçok önemli pozisyonda görev alan Ümit Karaarslan, Otomerkezi.net ailesine dahil oldu. 30 farklı lokasyonda hizmet veren kurumsal ikinci el otomobil pazarının önemli oyuncularından Otomerkezi.net’te Teknoloji ve AR-GE’den Sorumlu İcra Kurulu Başkanı olarak dijitalleşme süreçlerinde aktif rol oynayacak Karaarslan, geçmişte Temsa, ToyotaSA, Honda Türkiye, Hyundai Assan, Opel, Suzuki Türkiye gibi markalarda üst düzey yöneticilik yapmıştı.

Ümit Karaarslan

Yüzde yüz yerli sermayeli ikinci elin dijital markası Otomerkezi.net’te üst düzey atama gerçekleştirildi. Otomotiv dünyasının yakından tanıdığı, 1986 yılından bu yana Temsa, ToyotaSA, Honda Türkiye, Hyundai Assan, Opel, Suzuki Türkiye gibi kurumlarda üst düzey yöneticilik geçmişi bulunan Ümit Karaarslan, Otomerkezi.net ailesine katıldı. Karaarslan, markada Teknoloji ve AR-GE’den Sorumlu İcra Kurulu Başkanı olarak dijital projelerde görev
alacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu