TOSFED Resmi Lezzet Sponsoru Salados!

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ve Salados arasında imzalanan sponsorluk sözleşmesi, resmiyet kazandı ve heyecan verici bir işbirliğinin kapılarını araladı.

TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı ile Salados Yönetim Kurulu Başkanı Osman Dursun ve Başkan Vekili Müge Dursun arasında gerçekleşen bu anlaşma, 2024 sezonunda Petrol Ofisi Türkiye Ralli Şampiyonası daha lezzetli ve eğlenceli geçmesine yönelik bir adım olarak değerlendiriliyor. Bu işbirliğiyle birlikte, Salados artık Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun resmi lezzet sponsoru olarak yoluna devam edecek.

TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı, bu işbirliğinin önemine vurgu yaparak şunları belirtti: “Salados ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu olarak sporcularımıza ve ralli tutkunlarına daha iyi bir deneyim sunma hedefimiz doğrultusunda önemli bir adım. Federasyonumuzun 18. sponsorluğu olan Salados’un lezzetli ürünleri, ralli etkinliklerimizin vazgeçilmez bir parçası olacak, bu işbirliğinin başarılı geçeceğine inanıyoruz.”

Salados’un rallilerde görevli ve gönüllüler için sağlayacağı gıda desteği, ralli severlerin deneyimlerini daha da unutulmaz kılacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu