DFSK SUV’larında Sabit Fiyat Garantisi  

Geçtiğimiz Ekim ayında Türkiye pazarına SHS Otomotiv ile yeniden giriş yapan Çin’in en büyük dört otomobil üreticisinden biri olan DFSK, iki binek SUV modeli için araç teslim tarihine kadar “sabit fiyat garantisi” uygulamasını devreye aldı. Sportif coupe tasarımıyla ilk bakışta farklı olduğunu kanıtlayan D SUV segment Fengon 5 ve C SUV segmentinde konumlanan Fengon 500’e sahip olmak isteyenler araç bedellerinin yarısını ödedikleri takdirde, araçlarını teslim alıncaya kadar hiçbir fiyat artışından etkilenmeyecekler.

Ekim ayındaki lansmana özel fiyatlarını kur artışlarına rağmen aynı seviyede tutan markanın, DFSK Fengon 500 modeli 1 milyon 175 bin TL, DFSK Fengon 5 ise 1.590.000 TL’lik ulaşılabilir fiyatıyla satışa sunuluyor. Sabit fiyat olanağından yararlanmak isteyenler DFSK yetkili satıcılarına başvuru yapabilecekler.

Sabit fiyat garantisi ile birlikte yeni nesil Coupe SUV Fengon 5 için DFSK Finans ayrıcalığıyla Aralık ayına özel 300 bin TL’ye kadar yüzde 0’dan başlayan faiz oranları veya peşin alımlarda ise 70 bin TL nakit alım desteği de sağlanıyor.

Özel Kampanya Sürüyor

DFSK Türkiye’nin SUV modellerle birlikte hafif ticari araçlarına yönelik özel kampanyası da sürüyor. DFSK Finans ayrıcalığıyla, DFSK’nın ticari ürün gamında bulunan 1.5 litrelik benzinli motora sahip tek kabin C31 pick-up için de yüzde 0’dan başlayan kredi oranı ve 48 aya varan vade seçenekleri veya 40 bin TL’lik takas desteği ile satışa sunuluyor.

DFSK’nın Türkiye’ye sunduğu ilk ve tek elektrikli kamyoneti EC31 ile 300 kilometrelik menzil sunan elektrikli van model EC35, yüzde 0’dan başlayan faiz oranı ve 48 aya varan vade veya 40 bin TL’lik takas desteği ile Aralık ayı kampanyasına dahil oluyor. DFSK’nın elektrikli EC31 ve EC35 modellerini kampanya ile satın almak isteyenlere ayrıca “DFSK Duvar Tipi Şarj Ünitesi” hediye ediliyor.

Teslimatlar Başladı

Türkiye otomotiv sektöründe 2 binek, 4 hafif ticari aracıyla yerini alan DFSK Türkiye, ön siparişle satışa sunduğu modellerinin ilk teslimatlarını da gerçekleştirmeye başladı. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Konya, Adana,

Gaziantep, Denizli ve Diyarbakır’daki 9 yetkili satıcı, 150 araçtan oluşan DFSK modellerini yeni sahiplerine ulaştırmak için teslim aldılar. DFSK binek modelleri 7 yıl veya 150.000 km. elektrikli ticari modelleri de batarya garantisi dahil olmak üzere 5 Yıl veya 120.000 km., benzinli ticari araçlar ise  4 yıl veya 100.000 km. garanti  kapsamında bulunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu