Mercedes-Benz Türk’te Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Staj Başvuruları Başladı

Mercedes-Benz Türk’ün, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi uzun dönem stajı için başvuruları 1 Şubat’ta başladı. MTAL öğrencilerinin 12. sınıfta yapmaları zorunlu olan uzun dönem stajı için başvurular 31 Mart tarihine kadar gerçekleştirilebiliyor.

Türkiye’de 57 yıldır ağır ticari araç sektörünün öncüsü olan Mercedes-Benz Türk, İstanbul Hoşdere Fabrikası’nda şehirlerarası ve şehir içi otobüsler, Aksaray Fabrikası’nda ise kamyon ve çekiciler üreterek faaliyetlerini sürdürüyor. Mercedes-Benz Türk, Türkiye ekonomisi ve kalkınmasına sağladığı katkının yanı sıra eğitim, spor, kültür-sanat ve çevre odaklı birçok kurumsal sosyal fayda programını bir arada yürütüyor. Gençlerin eğitimi ve gelişimine büyük önem veren Mercedes-Benz Türk, bu doğrultuda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğrencilerine yönelik staj imkânı sunuyor. MTAL öğrencilerinin 12. sınıfta yapmaları zorunlu olan uzun dönem stajı için başvurular 1 Şubat’ta başladı.

Başvurular, 31 Mart 2024 tarihine kadar sürecek.

İstanbul Otobüs Fabrikası’nda gerçekleşecek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi uzun dönem stajı için başvurular 31 Mart’a kadar sürecek. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri her yıl Eylül-Haziran ayları arasında, hafta içi Pazartesi-Salı-Çarşamba veya Çarşamba-Perşembe-Cuma olmak üzere üç gün ve 07.30-17.15 saatleri arasında tam zamanlı olarak Mercedes-Benz Türk’te staj yapabiliyor. Bu sayede öğrenciler, okulda aldıkları teorik eğitimi uygulama şansı yakalayabiliyor. MTAL öğrencileri, Aksaray Kamyon Fabrikası’nda staj yapmak için ise Mayıs ayında başvuru yapabilecek.

Staj başvuru adresi: https://live.peoplise.com/mercedesbenz/Application/Landing/02788fa9-d4e0-4e93-a39b-0502684639c9 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu