Maserati Levante hibritlendi

Maserati, Şangay Otomobil Fuarı'nda Levante'nin hibrit modelini sundu. 325 hp güç ve 450 Nm torka sahip Levante, 0'dan 100 km/s hıza 6 saniyede ulaşıyor.

Geçtiğimiz yıl Ghibli Hibrit modelinin örtüsünü kaldıran Maserati, bu yıl Şangay Otomobil Fuarı’nda yeni Levante Hibrit’i tanıttı.

Yeni Meserati Levante, 48 voltluk hafif hibrit bir sisteme yer veriyor. 2.0 litrelik motora sahip Levante Hibrit, 325 hp güç ve 450 Nm tork sunuyor. 0’dan 100 km/s hıza 6 saniyede çıkan aracın son hızı ise 240 km/s.

Maserati, 2.090 kg ağırlığındaki Levante Hibrit için altı silindirli benzin ve dizel versiyonlardan daha hafif olduğunu ve arkaya yerleştirilen bataryalar sayesinde daha iyi ağırlık dağılımına sahip olduğunu belirtiyor. Ayrıca Levante Hibrit, Maserati sesine sadık kalacak.

Makyajla birlikte dış tasarımında ufak değişiklikler sunan Levante, hibrit bir versiyon olduğunu yan hava kanallarındaki mavi parça ile belli ediyor.

Levante, makyajla birlikte içeride çerçevesiz yüksek çözünürlüklü, 10.1 inç büyüklüğünde bir bilgi-eğlence ekranı sunuyor. Makyajlı Levante Hybrid, Maserati Fuoriserie aracılığıyla satışa sunulacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu