ULU MOTOR’DAN ELEKTRİKLİ OTOMOBİL ALIMINI KOLAYLAŞTIRAN CAZİP SATIŞ KAMPANYASI

Yüzde yüz elektrikli Skywell ve Leapmotor modellerini Türkiye’de kullanıcılarla buluşturan Ulu Motor, şubat ayı sonu itibariyle başlattığı cazip satış avantajlarıyla elektrikli otomobil sahibi olma fırsatı sunuyor. Anahtar teslim fiyatı 1.880.000 TL olan Skywell’ler, 880.000 TL peşin ödeme, kalan tutar kredi kartına vade farksız 6 ay taksitle, anahtar teslim fiyatı 998.000 TL olan Leapmotor T03 ‘ler ise, 98.000 TL peşin ödeme, kalan tutar kredi kartına vade farksız 3 ay taksitle yetkili satıcılarda sizleri bekliyor.

Şehir içi 642 kilometre menziliyle elektrikli Skywell’ler anahtar teslim 1.880.000 TL fiyatıyla beğenileri toplarken, 880.000 TL peşin ödeme, kalan tutar kredi kartına vade farksız 6 ay taksitle sizleri bekliyor. Benzinli ve dizel örneklerine göre %50’ye kadar yakıt tasarrufu sağlayan Skywell’ler, aynı zamanda 36 dakikada %30’dan %80’e hızlı şarj olma özelliğiyle de zamandan tasarruf sağlıyor. Sınıfının en geniş iç hacimli elektrikli araçlarından birisi olan Skywell, avantajlı fiyat kampanyasıyla kullanıcılarından tam puan alıyor.

Tam dolu bir batarya ile şehir içi kullanımda 417 kilometreye varan menzil sunan Leapmotor T03, kompakt görünümü, kullanışlı teknolojik özellikleri, akıllı bağlantıları ve sürüş destek sistemiyle elektrikli araç modelleri arasında öne çıkıyor.  Sade ve dikkat çekici tasarımı ve güçlü performansıyla, anahtar teslim fiyatı 998.000 TL olan T03, 98.000 TL peşin ödeme, kalan tutar kredi kartına vade farksız 3 ay taksit avantajıyla sizleri bekliyor.

Şubat ayı sonu itibariyle başlayan ve sınırlı süre geçerli olan cazip satış kampanyasından yararlanmak isteyenler, Ulu Motor bünyesindeki Leapmotor ve Skywell ve Leapmotor’a ait web sitelerini ziyaret ederek ya da en yakın yetkili bayilerine giderek siparişlerini verebilirler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu