Yüce Auto- Škoda’nın Satış Başarısı Global Ödül Getirdi

Yüce Auto, Škoda Auto tarafından global olarak her yıl düzenlenen Yılın Distribütörü etkinliğinde yeni bir ödülün daha sahibi oldu. Tüm dünyadaki 95 distribütörün yıllık performanslarının değerlendirildiği “Yılın Distribütörü” organizasyonunda, Yüce Auto Uluslararası Satışlar Kategorisi’nde ikincilik ödülü elde etti.

Yüce Auto’nun 2023 yılında gösterdiği yüksek başarı performansı global olarak da ses getirdi. Türkiye’de 2022 yılına göre yüzde 80 büyüme ortaya koyan Škoda, yılı 35 binin üzerinde adetlerde kapatarak rekor kırmıştı. 

Türkiye’de 49 Yetkili Satıcı’yla hizmet veren Yüce Auto-Škoda, yaygın hizmet ağı ve sunduğu geniş ürün gamıyla yeni başarılara imza atmaya devam ediyor. Škoda Auto’nun prestijli Uluslararası Satışlar Kategorisinde ikinciliği elde eden Yüce Auto, ödülünü Çekya, Prag’da gerçekleştirilen özel bir etkinlikte aldı. 

Yüce Auto yeni Škoda modellerini kullanıcılarla buluşturuyor

Türkiye’de marka imajını ve görünürlüğünü her geçen gün artıran Yüce Auto-Škoda, yeni modellerini de hız kesmeden kullanıcılarla buluşturmaya devam ediyor. Öncelikle yenilenen Kamiq ve Scala modellerini sunacak olan Škoda, yeni nesil Superb modelini ise Haziran ayında kullanıcılarla buluşturacak. Ayrıca Octavia modeli ise Temmuz ayından showroomlarda olacak. 2024 yılının önemli yeniliklerinden biri ise yeni Kodiaq olacak. Pazarda yenilenen mevcut modellerine ek olarak tamamen elektrikli ürün gamının ilk temsilcileri olan Enyaq ve Enyaq Coupe modelleri Temmuz ayının ikinci yarısında tüketicilere yeni bir deneyim sunmaya başlayacak.

Ödüllere bir yenisini daha ekledi

Yüce Auto Uluslararası Satış Gelişimi’nde ikincilik ödülü alan Yüce Auto, 2022 yılında Müşteri Deneyimi‘nde birincilik ile birlikte Marka Gelişimi ve İnovasyon kategorisinde ise üçüncülük elde etmişti.

Ayrıca 2021 yılında satış performansıyla “Uluslararası Satışlar Kategorisinde“ birinciliğini alan şirket, 2018 yılında da “Marka ve Kalite Yönetimi” kategorisinde “En İyi Distribütör Ödülü”ne layık görüldü. Yüce Auto, 2015 ve 2019 yıllarında Satış Sonrası Hizmetler kategorisinde“En İyi Distribütör Ödülü”nü de 2 kez kazandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu