Ticari Land Rover: Defender Hard Top

Land Rover Defrender'ın ticari modeli Hard Top, üç kapılı 90 ve beş kapılı 110 olmak üzere iki versiyon ile satışa sunulacak. 

Yeni Land Rover Defrender’ın uzun zamandır beklenen ticari modeli Hard Top gün yüzüne çıktı. Jaguar ve Land Rover’ın Özel Araç Operasyonları (SVO) bölümü tarafından geliştirilen Defrender Hard Top, tüketici odaklı modeli ile aynı premium özelliklerini koruyor. Ticari Defrender, üç kapılı 90 ve beş kapılı 110 olmak üzere iki versiyon ile satışa sunulacak.

Elektronik havalı süspansiyon sunan Defender Hard Top modelleri, 3.500 kg çekme kapasitesine ve römorkların yönlendirmesine izin veren Gelişmiş Çekme Yardımı sistemine sahip. Her iki versiyon, 291 mm yerden yüksekliğe sahipken, 110 Hard Top; 38 derece, 28 derece ve 40 derecelik yaklaşma, kırılma ve kalkış açıları sunuyor.

Mevcut Defender ile Hard Top arasındaki en belirgin fark, ikinci ve üçüncü sıra koltukların ticari modelde yer almaması. Bununla birlikte Hard Top müşterileri üç kişilik oturma yeri sağlamak için ön sırada küçük bir orta koltuk seçeneğine sahip olacaklar. Defender Hard Top, kargo yüklü bile olsa ClearSight dikiz aynası sayesinde sürücülere ferah bir arka görüş alanı sunuyor.

Nick Collins – Land Rover Araç Hattı Direktörü

Land Rover Araç Hattı Direktörü Nick Collins, Defender Hard Top hakkında şu açıklamalarda bulundu: “Yeni Defender 90 ve 110 Hard Top, şimdiye kadar ürettiğimiz en sağlam, en yetenekli ve en bağlantılı ticari 4×4’ler olacak. Küresel güvenlik standartlarını karşılamak ve etkileyici uzun mesafe konforu sunmak için tasarlandı, bu da işletmelere ve profesyonellere tüm dünyaların en iyisini sunuyor.” dedi.

Hard Top adı, Land Rover’ın eski sökülebilir modellerinin 1950 yılında tanıttığı Hard Tops’lara dayanıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu