Mercedes CLS hafifçe tazelendi

Makyaj operasyonu ile birlikte ufak tasarım değişikliğine uğrayan CLS, güncelleme ile beraber geniş dizel motor yelpazesi ile gelecek. CLS 350 versiyonunu artık 300 beygir güç ve 400 Nm tork üretebilen 2.0 litrelik 4 silindirli benzinli motor seçeneği ile satışa sunulacak.

Alman otomobil devi Mercedes-Benz, makyajlı CLS modelinin örtüsünü kaldırdı. Yen CLS, makyaj operasyonu ile birlikte ufak tasarım değişikliğine uğradı.

Makyajla birlikte CLS’de, ön kısımda güncellenen ızgara, çok daha kaslı ve sportif görünen tampon, dikkat çeken yeniliklerden. Buna ek olarak jantlarda da değişimler yer alıyor. Makyajla birlikte CLS, listeye eklenen yeni “Spectral Blue Metallic’e” renge kavuşmuş.

Yeni CLS, makyaj operasyonuyla birlikte iç mekanda da yenilikler sunuyor. İç mekandaki en büyük değişim; makyajlı E, yeni C ve S’de kullanılan ellerinizi koyduğunuz yeri algılayabilecek bir sisteme sahip yeni direksiyon. Bu da CLS’in yeni yarı otonom sistemlerini sorunsuz şekilde kontrol etmenizi sağlıyor.

CLS, makyajla beraber geniş dizel motor seçeneği ile gelecek. Bu motorların giriş seviyesinde 1.9 litrelik 194 bg güç ve 400 Nm tork üretebilen bir ünite bulunuyor. Bunun bir üstünde daha fazla güç sunan 2.0 litrelik dört silindirli ve 265 bg güç ile 550 Nm tork çıkışına sahip motor, en üst seviyede ise 6 silindirli ve 3.0 litre hacme sahip 330 bg güç ve 700 Nm tork üreten bir motor yer alıyor.

Mercedes, CLS 350 versiyonunu artık 300 beygir güç ve 400 Nm tork üretebilen 2.0 litrelik 4 silindirli motor seçeneği ile satışa sunacak. Bu versiyonun bir üst basamağında yer alan CLS 450 4MATIC ise 3.0 litrelik 6 silindirli motorundan 367 beygir güç ve 500 Nm tork çıkışı sağlıyor. 435 beygir güç ve 520 Nm torka sahip ve 0’dan 100 km/s’e 4.5 saniyede çıkan CLS 53 4MATIC+ ise aynı motorun yarı hibrit versiyonun kullanacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu