BMW Ekim’i fırsata çeviriyor

BMW Ekim ayında %0 Faiz ve 20.000 TL’ye varan takas desteği fırsatı sunuyor.

BMW’nin Türkiye distribütörü olan Borusan Otomtiv, Ekim ayı boyunca %0 faizden 20.000 TL’ye varan takas desteğine kadar kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. recover deleted files on iphone

Yeni BMW 3 Serisi, BMW 5 Serisi, BMW 4 Serisi ve BMW 2 Serisi Active Tourer ile BMW X1, X2 ve X3 modellerinde bu fırsatlar geçerli olarak otomobilseverlere cazip olanaklarla  Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’nda BMW tutkunlarını bekliyor.

BMW, 1.6 litrelik benzinli motor seçeneği ile tercih edilebilen BMW X3’te 20.000 TL’ye varan takas desteği sunuyor. Ayrıca elektrikli otomobillerin öncü modellerinden BMW i3 ve BMW i3s’in yanı sıra sportif tasarımı ile fark yaratan BMW 418i Coupéve BMW 418i Gran Coupé’de 100.000 TL’ye %0 faiz fırsatı Ekim ayı boyunca geçerli olacak.

BMW’nin en çok tercih edilen modeli Yeni BMW 3 Serisi 100.000 TL’ye %0,79 faiz oranı ve takas desteği avantajıyla sunulurken geniş iç hacmi ve fonksiyonel kullanım özellikleri ile dikkat çeken Yeni BMW 216d Active Tourer da aynı avantajlarla tercih edilebiliyor.

BMW 5 Serisi’nin zengin donanıma sahip olan Special Edition donanımı Ekim ayı itibariyle satışa sunuyor. Live Cockpit Professional ve Apple CarPlay teknolojilerinin standart olarak yer aldığı ve zengin standart donanımı ile üst düzey konfor sunan BMW 5 Serisi Special Edition donanıma sahip bu model 200.000 TL’ye %0,79 faiz oranı ve takas desteği avantajıyla tercih edilebiliyor.

BMW’nin kompakt SUV segmentindeki temsilcileri Yeni BMW X1veBMW X2’in, 1.5 litre hacmindeki dizel motora sahip seçeneği standart olarak sunduğu 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzımanla birlikte satın alınabiliyor. Geçirdiği kapsamlı makyaj operasyonu ve geliştirilmiş yeni teknolojileri sayesinde segmentindeki iddiasını artıran Yeni BMW X1, 120.000 TL’ye %0,49 faiz oranıyla ve takas desteği avantajıyla tercih edilebilirken, 1.5 litrelik yeni dizel motor seçeneği ile ekonomi ve performansı bir arada sunan BMW X2 sDrive16d ise 100.000 TL’ye %0,79 faiz oranı ve takas desteği avantajıyla Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’nda sizleri bekliyor.

Ayrıca hayalindeki BMW’yi online olarak satın almak isteyen BMW tutkunları, “BMW’ni Bul” üzerinden istedikleri BMW modelini bularak rezerve edebiliyorlar.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu