Yeni A1 Allroad, kış testinde yakalandı

Audi, minik şehir otomobili A1’in yeni jenerasyonunu 2018’in sonbahar aylarında tanıtmıştı. Yeni VW Polo ile aynı platform üzerine geliştirilen, fakat tercihini premium araçlardan yana kullanan tüketicileri hedefleyen A1, şimdi de Allroad, yani arazi versiyonuyla geliyor. A3, A4, A6 gibi modellerden tanıdığımız Allroad seçeneği, A1’de de ilk defa bir seçenek olarak sunulacak.

Daha önce Nürburgring pistindeki testlerde de kameralara yakalanana  A1 Allroad, bu kez kış testlerinde kendini gösterdi.

Kamuflajlı test aracı, yerden yüksekliği ile Allroad olma ihtimalini güçlendirirken, üretim modelinde off-road efekti oluşturan plastik çamurluk dodikleri ve marşpiye olma ihtimali yüksek. Aracın içinde ise standart A1 ile bir fark olmayacağı tahmin ediliyor.

Yeni A1’de aynı yeni Polo ve yeni Ibiza’da da olduğu gibi dijital gösterge paneli, büyük bir multimedya ekranı ve modern bir iç mekan mevcut. A1 Allroad’un motor seçeneklerinin de yine iç mekan tasarımında olduğu gibi standart A1 ile aynı olacağı da düşünülüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu