BMW M8 CSL kamuflajsız yakalandı

Geçen yıl ağır kamuflajla görüntülenen BMW M8 CSL artık kendini gizlemiyor. Avrupa'nın en meşhur test pisti Nürburgring'de kameralara kamuflajsız yakalanan M8 CSL, kırmızı renkli böbreğiyle diğer M8'lerden ayrılıyor.

Nürburgring’de gazlarken casus fotoğrafçılara yakalanan agresif yüzlü araç, BMW 8 Serisi model ailesinin yeni üyesi M8 CSL’nin habercisi. M8 CSL, kırmızı detaya sahip ön böbrekleri ile 2019 Vision M Next konseptinin mirasını sürdürecek gibi görünüyor.

Önde yer alan hava çıkışları ve tampon altındaki spoiler, karbon fiber parçalarla donatılmış. Agresif yüzlü araç, kırmızı kaliperli yüksek performanslı bir fren sistemi ile desteklenen hafif tekerleklere sahip olduğunu belli ediyor, tabii bu buzdağının sadece görünen kısmı.

Kelebek camlarında hava girişleri sunan ve arkada büyük bir spoilera yer veren otomobil, F1’den ilham alan difüzördeki LED üçüncü  fren lambasına yer veriyor. Ayrıca araç, tanıdık bir dört egzoz borulu sisteme sahip. Arka difüzör şu an sadece kamuflajlı olsa da karbon bir parça ile desteklendiği tahminlerimiz arasında.

İki kapılı Coupe araç hakkında çok az şey biliniyor, ancak M8, 600 hp ve 617 hp güç çıkışları sunan 4.4 litrelik V8 motora sahip. Hiçbir şey resmi olmasa da, M8 CSL, M5 CS gibi 627 hp güç üretebilir.

İki kapılı Coupe otomobilin bir dizi ağırlık tasarrufu önlemi içereceği belirtiliyor. Bu ağırlık tasarrufunun, arka koltukların çıkarılması ve hafif cam kullanımı sağlanarak oluşturulması bekleniliyor.

BMW M8 CSL’nin, önümüzdeki yıl BMW M’in “sürprizlerle dolu bir yıl” olmayı vaat eden 50. yıl dönümünün bir parçası olarak piyasaya çıkması bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu