İnovasyon ve Mobil Yaşamı Şıklıkla Buluşturan Hotomobil, Avrupa’nın En Önemli Karavan Fuarında Yer Aldı

Türkiye ve Avrupa’nın en geniş model gamına sahip yerli karavan markası Hotomobil, Avrupa’nın en önemli karavan fuarlarından biri olan Caravan Salon 2023’te yer aldı. Almanya’nın Düsseldorf kentinde gerçekleştirilen fuarda Hotomobil, premium ürünlerden oluşan portföyünü karavan meraklıları ile buluşturdu.

Türkiye’nin seri üretim bandına sahip tek karavan markası Hotomobil, Almanya’nın Düsseldorf kentinde gerçekleşen Caravan Salon 2023’te ziyaretçileriyle buluştu. Üstün mühendislik anlayışıyla geliştirdiği güvenli, konforlu ve premium yeni nesil mobil yaşam alanları yaratan Türkiye’nin ve Avrupa’nın en geniş model gamına sahip karavan markası Hotomobil’in yüksek teknolojiye sahip ürünleri, Caravan Salon 2023’te fark yarattı.

Avrupa Karavan Birliği’ne üye olan tek Türk markası statüsündeki Hotomobil, üçüncü kez katıldığı sektörün en önemli fuarı olan Caravan Salon 2023’te sergilediği ürünlerle dünya markaları arasında ülkemizi başarıyla temsil etti. Ürünlerinin yanı sıra fuarda katılımcılara ve karavan sevdalılarına, Avrupa standartlarında üretim merkezleri, yüksek teknolojik modern fabrikaları ve Amerika, Almanya, İngiltere, İspanya, Norveç, Dubai gibi geniş satış ağı hakkında bilgi aktaran Hotomobil, fuarda dikkatleri üzerine çekti.

Premium deneyim Smart Shine teknolojisi: Yolculuğuna ışık kat!

Hotomobil’in Caravan Salon 2023’te tanıttığı Smart Shine teknolojisi, fuarın en merak duyulan ve ilgi çeken teknolojilerinden oldu. Kullanıcıların sesli komut sistemi ile yaşam alanlarında premium deneyim yaşayacağı Smart Shine teknolojisinde, karavanının tüm ışıklarını tek bir kelime ile açıp/kapama özelliği bulunuyor. ‘Follow Me’ özelliği ile gece karavanda herhangi bir hareket algılanması halinde zeminde bulunan yönlendirme ledlerini açan Smart Shine teknolojisi, güneş ışığını taklit eden akıllı uyandırma sistemini de bünyesinde bulundurarak kullanıcılarına konforlu bir deneyim sunuyor.

Karavan içindeki tüm ışıkların ayarlanabilir olma özelliği ve dışarıdan gelen doğal ışık ile karavan içindeki yapay ışık arsındaki dengeyi sağlaması, Smart Shine’ın öne çıkan özelliklerinden olurken; düşük çevresel etki ve dünya geleceğini düşünen sürdürülebilir led teknolojisi ile güç tüketimini düşürerek, doğa dostu olma özelliğiyle fuarda karavan severleri etkiledi.

Hotomobil ailesinin tüm üyeleri fuarda büyük beğeni topladı

Hotomobil, Caravan Salon 2023’te büyük ilgi gören standında; mevcut ürün yelpazesinde bulunan Gladiator, Gladiator XL ve Reviva modellerine ek olarak, yeni ürünü Troy Çekme Karavanı da tanıttı. Zengin donanım özellikleri, konforlu, fonksiyonel, minimalist ve stil sahibi tasarımlarıyla göze çarpan karavanlar; antibakteriyel, alev almaz ve fiberglass monoblok gövde yapıları ve uzun ömürlü, hafif, dayanımı yüksek malzemeleriyle öne çıktı.

“Türkiye’de ve dünyada tatil kültürü değişiyor”

Fuarda Hotomobil markası ve yüksek teknolojik ürünleri hakkında konuşan, Hotomobil Genel Müdürü Pınar Kamçı şunları söyledi:

“Yaşam trendlerinin günden güne değiştiği bir dünyada yaşıyoruz. İnsanların değişen yaşam stilleriyle beraber; pandemi, deprem gibi etkenler, son dönemde karavana olan ilgiyi giderek artırdı. Bizler de Hotomobil olarak, dünya trendlerini ve jenerasyonların yaşam tarzlarını yakından takip ederek, ihtiyaçlarına yönelik çözüm üretme noktasında büyük çaba harcıyoruz. ‘Mobile Living in Style’ mottomuzla mobil yaşamın konforunu ve rahatlığını Hotomobil’in lüks ve premium dünyasında buluşturuyoruz.  Ürün yelpazemizin büyük ilgi gördüğü Caravan Salon 2023’te yeni ürünümüz Troy Çekme Karavan ve yeni teknolojimiz Smart Shine’ı sergilemek bizleri çok mutlu etti. Her zaman tüketicilerimizin istek ve konforunu sağlayan inovasyon anlayışımızla son teknolojileri ürün gamımıza dahil ederek, yeni nesil yaşam konseptine lüks katıyoruz.”

2019 yılında ilk modeli Ronin’i satışa sunan Hotomobil, geçen 4 yıllık süreçte, ürün portföyünü geliştirerek, Avrupa standartlarında üretim tesisleri ile 27 farklı ülkede güçlü bir satış ağı geliştirdi. Hotomobil, yüksek teknolojiye sahip Gladiator, Gladiator XL, Reviva modellerini Caravan Salon 2023’te doğa tutkunları ve seyahat severlere tanıttı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu