Alfa Romeo’dan ‘En İyi Otomobiller Yarışmasında’ Üçlü Ödül Başarısı

En İyi Otomobiller Yarışması’nda Üç Alfa Romeo Modeli Sınıfının En İyisi Seçildi, Yarışma Tarihinde Bir Rekora Imza Atıldı

Alfa Romeo, Auto Motor und Sport tarafından düzenlenen En İyi Otomobiller Yarışması’nda üç ödül kazandı.  Auto Motor und Sport okuyucuları Alfa Romeo Tonale, Giulia ve Stelvio’yu kendi kategorilerinde en üst sıraya taşıdılar.

Üç Alfa Romeo modeli de sınıfının en iyisi seçilerek yarışma tarihinde yeni bir rekora imza atıldı. 

Alfa Romeo Giulia, bu yıl yedinci kez En İyi Otomobiller (Best Cars) ödülünü alırken, Tonale ise ilk kez ödülün sahibi oldu.

Alfa Romeo, Alman Auto Motor und Sport Dergisi tarafından düzenlenen En İyi Otomobiller 2024 (BEST CARS 2024) yarışmasında üç birincilik elde etti. Giulia “Orta Boy İthal Otomobiller” kategorisinde 7.kez ilk sırada yer alırken Stelvio ve Tonale de kendi kategorilerinde birinci oldu. Bu ödüllerle birlikte Alfa Romeo ürün gamının tamamı en üst sırada yer alarak eşsiz bir başarıya imza attı.

Alfa Romeo’nun sportif sedanı Giulia, okuyucuların verdiği oyların yüzde 21,5’ini alarak “Orta Boy İthal Otomobiller” kategorisindeki unvanını korudu ve 18 tanınmış rakibini geride bıraktı. Alfa Romeo Tonale ise, “Kompakt SUV/Off-road” kategorisinde tüm ithal otomobiller arasında en yüksek oyu alarak, 34 rakip model arasından birinci oldu. Alfa Romeo Stelvio ise “Büyük SUV/Off-road” kategorisinde 45 model arasından birinci seçildi.

Alfa Romeo’nun üç kategoride ilk sırada yer aldığı ve bu sene 48’inci kez gerçekleştirilen En İyi Otomobiller 2024 (BEST CARS 2024) ödüllerinde 13 kategoride 455 araç yer aldı. Üç Alfa Romeo modeli de sınıfının en iyisi seçilerek yarışma tarihinde yeni bir rekora imza atıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu