Yeni Nesil Otomobil Takip Sistemiyle ‘Skywell’im Nerede?’

Skywell, teknoloji ve mobiliteyi öne çıkararak müşteri memnuniyetini artırmaya devam ediyor. Bu bağlamda, "Skywell'im Nerede?" özelliği, otomotiv sektöründe yeni ve yenilikçi bir adımdır.

Skywell web sitesi üzerinden siparişlerini tamamladıktan sonra müşterilerin siparişlerini takip etme ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirilen “Skywell’im Nerede?” linki, otomobil sahiplerine araçlarının her a nerede olduğunu takip etme fırsatı sunuyor. Bu özellik, otomobilin üretim aşamasından teslimat aşamasına kadar tüm yolculuğunu izlemenize olanak tanır ve online alım işleminin başladığı anda devreye girer.

Skywell’im nerede? Bir bağlantı kullanarak çevrimiçi takip

Otomotiv sektöründe sürdürülebilirlik için teknolojik yatırımlara devam eden Ulu Motor, araçlarının üretimden sevkiyata kadar tüm yolculuğunu yakından takip eden Skyweller’lara araçlarının tüm yolculuğunu yakından takip etme fırsatı sunuyor. Bu takibe sipariş, üretim, fabrika çıkış ve gemi yolculuğu aşamalarını kapsayan basit, kullanıcı dostu bir ekrandan müşterinin cep telefonu numarasını girebilirsiniz. Ulu Motor, güveni müşteri sadakatinsden alır ve 3600 takip olanağıyla müşterilerine benzer bir hizmet sunar.

Sektörde İlk

Ulu Motor, dijital dönüşümün getirdiği olanakları sonuna kadar kullanma vizyonuyla hareket ediyor ve müşterilerine sektörde öncü bir deneyim sunmayı amaçlayan “Skywell’im Nerede?” ile geliyor. Bu web tabanlı takip sistemi, müşterilerin araçlarının her aşamasını ayrıntılı bir şekilde görüntülemesine olanak tanır ve böylece araçlarına kavuşacakları süreye dair doğru bilgiye sahip olurlar. Geminin şu anda nerede olduğunu ve varış noktasını ve tahmini varış süresini harita üzerinden görebilirsiniz. Geminin künyesi, hava durumunu ve uydu görüntülerini de görüntüleyebiliyor ve isterseniz yolculuğu harita üzerinden takip edebiliyorsunuz.

Skywell: Teknoloji ve Şeffaflık Bir Arada

Ulu Motor, teknoloji, şeffaflık ve müşteri odaklı yaklaşımını birleştirerek mobilite deneyiminde yeni bir dönemi başlatan “Skywell’im Nerede?” ile sektöre örnek oluyor. Bu yenilikçi özellik sayesinde, otomobil sahipleri daha önce hiç yaşamadıkları bir deneyim yaşayabilirler.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu