Castrol artık sadece yağ markası değil, sertifikalı oto servis ağı

120 yıllık tecrübeye sahip Castrol, bir madeni yağ markasının ötesine geçerek bir oto bakım markasına dönüşüyor. Türkiye'de 43 ilde, 75 sertifikalı servis noktası ile başlayan Castrol Auto Service, araç sahiplerine bakım ve onarım hizmeti veriyor.

Tüm şirketler ve sektörler, son dönemde hızlı bir dönüşüm içindeler. Bu dönüşümü en çok yaşayanlardan biri de otomotiv ve bağlı sektörler. Castrol de bir madeni yağ markasının ötesine geçerek bir bakım markasına dönüşmek ve aynı zamanda çözüm ortağı olduğu müşterileri ve iş ortakları ile birlikte büyümek amacıyla yatırımlarını ve çalışmalarını sürdürüyor. Castrol, 120 yıldır güvenle kullanılan ürünlerinin arkasındaki deneyimini, araçların bakım ve onarım hizmetine taşıyarak, araç sahiplerini yeni bir servis markasıyla buluşturuyor: Castrol Auto Service.

43 ilde 75 noktada hizmet veriyor

TÜV Rheinland tarafından sertifikalandırılmış tek servis ağı olan Castrol Auto Service’in alanında uzman ustaları ve profesyonel ekipmanlarıyla eksiksiz bakım ve onarım hizmeti verdiğini söyleyen Castrol Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya Direktörü Ayhan Köksal, her marka aracın bakım ve onarım yolculuğunun tamamını sahiplenmeyi hedeflediklerini belirterek, “Castrol Auto Service, araçların tüm ihtiyaçlarını karşılarken, üye servisler de Castrol’ün profesyonel, kurumsal ve avantajlı destek paketleriyle, hizmet kalitesinde diğer özel servislerden ayrışarak fark yaratıyor” dedi.

Ayhan-Koksal, Castrol Türkiye Ukrayna ve Orta Asya Direktörü

Köksal, “43 ilde 2021 sonu itibari ile ulaşılan 75 Castrol Auto Service’in en büyük özelliği araç bakımında kalite ve profesyonellik arayan araç sahiplerinin ihtiyaç duyabileceği tüm hizmetleri bir araya getirmek. Biz Castrol olarak, özel servis noktalarını markamız altında birleştirerek bir ağ kuruyoruz. Amacımız yıl sonuna kadar 85 noktaya ulaşmak” diyerek hedeflerini belirtti.

Yorumlarınızı bizimle ve bütün mesutabi.com takipçileri ile paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu