Chery, Avantajlı Finans Kampanyasıyla 2024 Model Yeni Bir SUV Sahibi Olmayı Kolaylaştırıyor!

Chery, Türkiye’de elde ettiği büyük başarıyı, şubat ayında çok avantajlı bir kampanya ile taçlandırıyor. Şubat ayında da cazip fiyatlar ve ödeme koşulları sunan Chery, 2024 model yeni bir SUV sahibi olmak isteyenlere faizsiz kredi avantajı sağlıyor. Yenilikçi ve sportif tasarımına ek olarak teknolojik donanımları ile öne çıkan OMODA 5 için, 150 bin TL’ye kadar 12 ay vadeli faizsiz kredi imkânı sağlanıyor. Kısa sürede sınıfının referans modellerinden olan, SUV segmentinde şık görünüm ve sürüş konforuna odaklanan Chery TIGGO7 PRO modelinde de yine 150 bin TL’ye 12 ay vadeli ve faizsiz kredi olanakları sunuluyor. Ayrıca Chery’nin tüm SUV modelleri, Chery Türkiye tarafından sunulan 5 yıl veya 150.000 kilometrelik garantiyle de dikkatleri çekiyor.

Türkiye pazarına geçtiğimiz yıl mart ayında giriş yapan otomotiv devi Chery, henüz ilk yılını doldurmadan Türk tüketicisinin en fazla tercih ettiği ve ilgi gösterdiği markalar arasında yerini almayı başardı. Teknolojik donanım ve şık tasarımı birlikte sunan Chery, 2024 model yılı SUV modelleri ve cazip finans kampanyası ile tüketicilerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Şubat ayı boyunca devam edecek olan kampanya kapsamında; genç, yeni, göz alıcı ve iddialı tasarımına ek olarak teknolojik donanım ekipmanlarıyla öne çıkan OMODA 5 için, 150 bin TL’ye kadar 12 ay vadeli faizsiz kredi imkânı sağlanıyor. Lüks kompakt SUV segmentinde şık görünüm ve sürüş konforuna odaklanan Chery TIGGO7 PRO modelinde yine 150 bin TL’ye 12 ay vadeli ve faizsiz kredi olanakları sunuluyor.

OMODA 5 ve Chery TIGGO 7 sınıf standartlarını belirliyor!

Tüm dünyadaki müşterilerin beklentilerine uygun olarak tasarlanan ve geliştirilen OMODA 5; kısa zamanda Türkiye’nin en çok tercih edilen SUV modelleri arasında yerini aldı. Comfort, Luxury ve Excellent olmak üzere 3 farklı donanım seviyesinde satışa sunulan 2024 model yılı OMODA 5’in fiyatları 1 milyon 233 bin TL’den başlıyor.

Chery TIGGO7 PRO ise lüks kompakt SUV segmentinde şık görünüm ve sürüş konforuna odaklanan müşterileri hedefleyerek giriş seviyesini belirliyor. TIGGO7 PRO, görünüm olarak TIGGO ailesinin tasarım dilini benimsiyor. LED Matrix farlarla uyumlu “Angel Wing Star” ön ızgara, şık ve dinamik bir görsel şölen sunuyor. Ayrıca çift renkli araç gövdesi ve havada süzülen tavan tasarımıyla da genç kullanıcıların beğenisine hitap ediyor. Comfort, Luxury ve Excellent olmak üzere 3 farklı donanım seviyesinde satışa sunulan 2024 model yılı TIGGO7 PRO’nun fiyatları 1 milyon 248 bin TL’den başlıyor. Tüm Chery modelleri, 5 yıl veya 150.000 kilometrelik garantiyle de dikkatleri çekiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu