“Kaskoda Mekanik Arıza Teminatına İhtiyaç Var”

Otomobillerin fiyat artışlarına paralel olarak iyiden iyiye bir yatırım aracı olarak görülmesinin bir sonucu olarak, kişinin kasko poliçesine olan ihtiyacı günden güne değişiyor. RS Otomotiv Grubu, otomobil sahipleri için yüksek yedek parça maliyetlerinin bir sonucu olarak, olası kazalara karşı kasko poliçesinin çok önemli olduğunu hatırlattı. Ayrıca, araç sahiplerinin arıza teminatına da ihtiyaç duyduğunu vurguladı. RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı, "Garantisi biten 3 yaş üzerindeki araçların kasko poliçesiyle mekanik arızalar için sigortalanması, artan yürütme maliyetleri karşısında tüketicilerin talep ettiği önemli hizmetlerden biri."

Anlaşmalı ve TS 12047 ve TS 13168 belgelerine sahip, garantili özel servisler, örneğin 20 bin TL’lik bir arızaya kadar otomobilleri teminat altına alabilir. Bu servislerde arızalar onarılırsa hem müşteri rahatlar hem de otomobilin değeri korunur. Bunun yurtdışında çok sayıda örneği vardır.”dedi.”

Araç sahipleri arasında kasko bilinci artırken, günümüz koşulları yeni ihtiyaçlara yol açıyor. RS Otomotiv Grubu’nun açıklamalarına göre, sigorta şirketleri, otomobil sahiplerinin kur ve enflasyon nedeniyle artan operasyon maliyetleri nedeniyle beklenmedik masraflara karşı teminat arıyor.

RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı, “Kurumsal ikinci el araç satıcılarının verdiği garantiyi sigorta şirketleri tüm araç sahiplerine sunabilir” dedi. “Aracı satın almak dışında araca sahip olma, yürütme maliyetleri de her geçen gün artıyor.” Üretici garantisi biten 3 yaş üzeri araçlarda meydana gelen mekanik arızalar, TS 12047 ve TS 13168 belgeli özel servisler tarafından teminat altına alınabilir. Örneğin, 20 bin TL’lik bir arıza için bu teminat 20 bin TL’ye kadar olabilir. Garantili otomobil servislerinde araçlar onarılırsa hem müşteri rahatlar hem de otomobilin değeri korunur. Yurtdışında çok sayıda örnek vardır.açıklama yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu