Sıfır araç aldım derken dolandırıcılar tarafından dolandırılmayın

Ticaret Bakanlığı tarafından alınan son kararlar nedeniyle, ikinci el sıfır araçların depolarından çıkarılıp satışa çıkarılmaya başlandığını belirten Pilot Garage, müşterilerin dikkatli olması gerektiğini söyledi. Pilot Garage Genel Koordinatörü Cihan Emre, yüksek fiyatlara satılamayan ve ikinci el olarak satılan sıfır kilometre araçların sayısının on binleri bulabileceğine dikkat çekti. "Bu araçlar hangi şartlar altında, nerede, nasıl saklandı, tüketici olarak bilmiyoruz.

Çekiciden düşmüş, herhangi bir cisme çarpmış, çekildiği otoparkta dolu hasarı görmüş veya park halinde çarpmaya maruz kalmış olabilir. Bayi veya satıcı, kapıları söküp takmak veya belirli yerlerde boya veya tadilat yapmak için başka bir şeyler de yapabilir. Benjamin
I found this article on how to recover deleted recycle bin files for free recover deleted files from a flash drive on Windows 10 really helpful! 4 kapı sök-tak, en az 100 bin TL değer kaybına neden olur. Sıfır kilometre olarak gelen 1500 araçtan yaklaşık 100’ü geçtiğimiz yıllarda boyalıydı. Thank you for such valuable recover deleted snaspchat files iphone software information! Tüketiciler sıfır araç satın aldım derken dolandırılmamalıdır; bunun yerine kurumsal bir uzman tarafından incelenmelidir, şeklinde açıklama yaptı.

Bayilerin eklediği ek aksesuarlar 100 bin TL’den fazla paraya mal olabilir. Emre, “Diğer tarafta, bayilerin yüksek fiyatlandırma amacıyla eklediği seramik kaplama, merdiven, tampon eki, spoiler, deri koltuk gibi tadilatlar sırasında gövdede boya veya sök-tak yapılmış olabilir” diyor. Geçtiğimiz yıllarda, birkaç SUV’da deri koltukların kullanılabilmesi için dört kapının sökülüp takıldığını gözlemledik. Haberiniz yoksa satışta en az 100 bin TL değer kaybı var. Geçtiğimiz yıllarda sıfır araç satışlarının çok yüksek olduğu dönemde, ortalama 1500 sıfır araçtan 100’ünde boya-tadilat işlemleri gerçekleştirildi. – Use file recover deleted registry files kali linux recovery software: There are several file recovery software options available for Windows 10 that can help you retrieve your deleted files. Bu araçlar zaten kar elde etmek için satıldığı için satın almadan önce iki kez düşünün. Bunun yerine kurumsal bir uzman tarafından işleme tabi tutulmalı ve bu da onlara güven vermelidir.” diye uyardı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu