Tamamen elektrikli Yeni BMW iX1 xDrive30 ön siparişe açıldı

Borusan Otomotiv, BMW'nin Türkiye temsilcisi olarak, tamamen elektrikli bir kompakt SAV modeli olan Yeni BMW iX1'in ön rezervasyonunun açıldığını duyurdu. Yeni BMW iX1, ön ve arka akslarda bulunan elektrik motorları sayesinde dört tekerlekten çekiş özelliğiyle şehir içi ve şehir dışında konforlu bir sürüş sağlar. 440 km'ye kadar menzili ve güncel teknolojilerin entegre edildiği kokpiti ile sınıfının standartlarını yeniden belirleyen Yeni BMW iX1 xDrive30 modeli, BMW Yetkili Satıcıları'nda 2.111.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Dinamik ve Güçlü Tasarım

Yeni BMW iX1 xDrive30, üçüncü nesliyle daha büyük bir tasarıma sahip olup elektrikli mobiliteye vurgu yapan mavi detayları, 20 inç boyutuna varan jant seçenekleri ve X şeklindeki gövde çizgileriyle farklılaşıyor. Adaptif LED farlar, BMW’nin imza tasarımı olan böbrek ızgaraları ve tüm gövdede yer verilen dikey çizgilerle birlikte Yeni BMW iX1 xDrive30’un maceracı SAV duruşu destekleniyor.

Teknolojik Unsurlarla Bezeli Modern İç Mekan

Yüksek oturma pozisyonu ve geniş iç hacmi sayesinde konforlu bir sürüş sunan Yeni BMW iX1 xDrive30’un ön konsolu, 10,25 ile 10,7 inç büyüklüğündeki iki üniteden oluşan BMW Kavisli Ekran, yüzer kol dayama ve entegre kontrol paneli ile modern ve teknolojik bir yapıya sahiptir. BMW iDrive’ın en güncel yazılımıyla donatılmış olan araç, dokunmatik ve sesli kontrol edilebilen bir ana ekran sunar. Geniş tabanlı dijitalleşme enstrümanları sayesinde, fiziksel düğme ve kontrollerin sayısı önemli ölçüde azaltılmıştır.

Araçta yer alan katlanır arka koltuk sırtlıkları, bagaj kapasitesini artırarak 490 litre hacimden 1495 litreye kadar çıkarılmasına olanak sağlar.

İki Aksta Yer Alan Elektrik Motorları Sayesinde Dört Tekerlekten Çekiş Sunuluyor

Yeni BMW iX1 xDrive30, dört tekerlekten çekiş sağlayan iki aksa yerleştirilmiş elektrik motorları sayesinde öne çıkmaktadır. 313 beygir güç ve 494 Nm tork değerleri, 0’dan 100 km/s hıza sadece 5.6 saniyede ulaşabilen aracın performansını artırır. Beşinci jenerasyon eDrive altyapısı ve yüksek verimli şarj teknolojisi, Yeni BMW iX1 xDrive30’un tam şarjla 440 km’ye varan menzil sağlamasına olanak tanır. Ayrıca, 130 kW DC Şarj gücü ile sadece 29 dakikada yüzde 80 batarya doluluğuna ulaşabilen araç, 10 dakikalık şarjla 120 km menzile sahip olur.

Üst Düzey Premium Donanımlar Standart

Zengin standart donanım seviyesiyle birlikte sunulan Yeni BMW iX1 xDrive30, X-Line ve M-Sport tasarım paketleri ile birlikte tercih edilebilir. Standart donanım seviyesinde yer alan BMW Head-Up Display, Adaptif LED farlar, Panoramik Cam Tavan, Elektrikli Ön Koltuklar ve Hafıza Fonksiyonlu Sürücü Koltuğu Yeni BMW iX1 xDrive30’un standart donanımları arasında yer alıyor.

Plug-in Hybrid Yeni BMW X1 xDrive30e Türkiye’de İlk Kez Sunuluyor

BMW’nin “The Power of Choice” yaklaşımı doğrultusunda, tamamen elektrikli Yeni BMW iX1 xDrive30 modeline ek olarak 88 km’ye kadar tamamen elektrikli bir sürüş menzili sunan ve 326 bg motor gücüne sahip X1 xDrive30e modeli de önümüzdeki günlerde ön rezervasyona açılıyor. Dört çeker altyapısı ile BMW X1 xDrive30e modeli Plug-in Hybrid motoru sayesinde ortalamada 1-0.7 lt/100 km yakıt tüketimi sunarken Sürüş Asistanı Professional ve Park Asistanı Plus gibi donanımları standart olarak sunarak üstün performans ve verimli sürüşü bir araya getiriyor.

Foto Galeri👇

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu