Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’de Planlı Bakım ve Onarım Çalışmaları İçin Üretime İki Hafta Ara Verildi

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, 14 Ağustos ila 27 Ağustos tarihleri arasında üretime geçici bir süreyle ara veriyor. Bu, üretim tesislerinde planlı bakım, onarım ve revizyon çalışmaları nedeniyledir.

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, Türkiye’nin en büyük otomotiv üreticilerinden biri olarak ülke ekonomisine istikrarlı bir şekilde katma değer sağlayan bir şirket olarak, üretime iki hafta ara veriyor. Bu süreçte, sürekli iyileştirme mantığıyla üretim hatlarında bakım, onarım ve revizyon yapacaktır. Kaliteli üretim önceliklidir.

Sakarya’da Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, dünyada ilk kez şarj edilebilir hibrit otomobil ve batarya üretecek. Yeni Toyota C-HR, hem Türkiye’de hem de Toyota Avrupa fabrikalarında şarj edilebilir hibrit otomobil üreten ilk fabrika olacak. Toyota, bu projeye 317 milyon Euro’luk bir yatırım yaparak 2,3 milyar Euro’luk toplam bir yatırım yapacak. Toyota, fabrikada kurulan batarya üretim hattının yıllık 75 bin adet batarya kapasitesine ulaşmasıyla Avrupa’nın elektrifikasyon dönüşümüne öncülük edecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu