Yeni A4 PI Türkiye’de

Audi'nin en çok satan modeli A4 güncellendi ve Türkiye'de satışa sunuldu.

Yeni Audi A4 PI, markanın yeni tasarım dili sürücü ve yolcunun akıllı telefonlarından aşina oldukları kullanım kolaylığını sağlayan MMI bilgi-eğlence sistem ile güncellendi.

Audi’nin Dünya çapında 7,5 milyon adetlik satışa ulaşarak markanın tarihinde en çok satan modeli olan A4 yenilendi. Bu yıl 25’inci yılını kutlayan modelin 5’inci nesli olan Yeni Audi A4 PI, Türkiye’de satışa sunuldu.

 

Yeni Audi A4 PI, yeni bir tasarım dili ve neredeyse tamamen yenilenen ön yüzü sayesinde daha sportif ve daha dinamik bir duruş sergiliyor. 12 farklı dış renk seçeneğine sahip olan güncel model standart hale gelen LED farları ile birlikte alınabiliyor. 5’inci nesil olan model 4’üncü nesline göre en güncellenen kısmı bilgi-eğlence sistemi bu güncelleme sayesinde 10.1 inçlik ekranı ile bilgi-eğlence sistemin kontrol edildiği Audi MMI ünitesi sürücü ve yolculara akıllı telefonlarından aşina oldukları bir deneyim yaşatıyor.

Yeni Audi A4 PI, Türkiye’de 45 TFSI benzinli, 40 TDI ve 40 TDI quattro dizel olmak üzere 2 litrelik 3 farklı motor seçeneği ile Audi yetkili satıcılarında satışa sunuluyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu