Atlas Copco kompresör tekniği yaygın servis ağı ile sektöre öncülük ediyor

Sunduğu teknik servis hizmeti ile şirketlere uzman bir ekip tarafından birinci sınıf servis, yüksek kaliteli orijinal parçalar ve bağlantı çözümlerinin getirdiği maksimum üretkenliği garanti eden Atlas Copco Kompresör Tekniği, satış sonrası teknik servis operasyonunu genişletti. Türkiye’nin 15 noktasında konumlandırdığı ve toplamda 100 teknisyenin görev aldığı servis hizmeti ile marka, taleplere en fazla 8 saat içinde dönüş yapabiliyor. Türkiye’nin dört bir yanındaki şirketlerle çözüm ortaklığı kuran Atlas Copco Kompresör Tekniği istihdama sadece bölgesel değil, ulusal bir katkı da sağlıyor.

Sürdürülebilir enerji verimliliği sağlayan ürünlerinin yanı sıra yaygın servis ağı ve servis ekibi ile de Türkiye’nin dev kurumlarıyla çözüm ortaklığı kuran Atlas Copco Kompresör Tekniği, kapsamını genişlettiği teknik servis hizmetiyle Türkiye’nin her noktasına ulaşıyor. Sundukları teknik servis hizmeti ile şirketlerin iş süreçlerini maksimum üretkenlikle güven içinde sürdürdüklerini kaydeden Atlas Copco Kompresör Tekniği Servis Operasyon Müdürü Ayhan Bahçetepe, “Teknik servis hizmetimiz ile Türkiye’nin her yerindeki müşterilerimizin hızlı ve kaliteli hizmet alabilmelerine olanak sağlıyoruz. Türkiye genelinde 15 farklı noktada konumladığımız ekiplerimizle istihdama bölgesel değil, ulusal bir katkı sağlıyoruz. Ekiplerimiz çevre illerdeki en uzak noktaya en fazla 8 saat içinde ulaşarak müşterilerimize hizmet verebiliyor. Tüm noktadaki ekiplerimizi dijital ortamda tek merkezden yöneterek zamanla yarışımızı hızlandırırken, yarattığımız ekip dayanışmasıyla da sürdürülebilirlik üzerine kurulu iş kültürümüzü yaygınlaştırıyoruz” açıklamasında bulundu.

Teknisyen sayısını yüzde 30 arttırdı

Atlas Copco Kompresör Tekniği’nin sunduğu teknik servis hizmeti, yalnızca uzman ekipler değil, araç gereç ve yan ekipmanlar açısından da üstün donanımıyla yüksek bir müşteri memnuniyeti yaratıyor. Teknik servis hizmetinde 77 teknisyen ile yola çıktıklarını, yüzde 30 artışla 100 teknisyenle devam ettiklerini belirten Ayhan Bahçetepe, “Bu yıl operasyonumuzun kapsamını ve uzman kadromuzu genişlettik. Ofis çalışanlarımız ve takım liderleri ile yaklaşık 115 kişiye yaklaştık. Türkiye genelinde İstanbul’da Avrupa ve Asya yakalarında, Batı Karadeniz, Ankara, Bursa, İzmir, Adana, Gaziantep’te atölye ve ekiplerimiz bulunuyor. Denizli, Konya, Erzurum, Samsun, Elâzığ, Kayseri’de ise mobil çalışan yaygın bir ekiple hizmet veriyoruz. Yıl sonuna kadar Diyarbakır’da da mobil teknisyen alımı gerçekleştireceğiz” dedi.

“Müşterilerimizin sorunlarına kalıcı çözüm sağlıyoruz”

Geniş servis ağına sahip olmanın müşteri taleplerinin hızla karşılanması açısından büyük bir avantaj yarattığına dikkat çeken Bahçetepe, “Sahada konumladığımız 100 teknisyenimiz ile müşterilerimizin çağrılarına 5 saat içinde dönüş yaparak teknik servis hizmeti sağlıyoruz. Gelen her çağrıya koşulsuz en kısa zamanda tepki vererek müşterilerimizin sorunlarına kalıcı çözüm sağlıyoruz” diye konuştu.

“Ekiplerimizde sürekli eğitim esasını benimsiyoruz”

Teknik servis hizmetinin kapsamının genişlemesiyle birlikte kariyer odaklı eğitimleri sıklaştırdıklarını ifade eden Atlas Copco Kompresör Tekniği Servis Operasyon Müdürü Bahçetepe, sözlerini şöyle sürdürdü: “Operasyonumuzun genişlemesiyle birlikte eğitim önceliklerimiz arasında üst sıralara ulaştı. Bu noktada ekiplerimizde sürekli eğitim esasını benimsiyoruz. Aramıza yeni katılan çalışanlarımıza ilk etapta oryantasyon ve temel kompresör eğitimi sunuyoruz. Sonraki süreçlerde Atlas Copco global eğitimler ile devam ederek 3 aşamadan oluşan sınavlar uyguluyoruz. Ürünlerdeki değişim ve gelişime paralel olarak yıl içinde güncelleme eğitimleri verirken, süreçler ve sahadaki gelişmeleri yakından takip ederek ekiplerimizi bilgilendiriyoruz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu