Suvmarket’te İkinci El SUV Satın Almayı Kolaylaştıran Fırsatlar!

Türkiye’de kullanıcıların en çok tercih ettiği otomobil segmenti olan SUV modellerini tek bir platformda buluşturan Suvmarket, temmuz kampanyasıyla SUV sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Doğan Trend Otomotiv girişimi olan Suvmarket, bu kapsamda devreye aldığı temmuz kampanyasıyla müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. SUV uzmanı ikinci el alım-satım platformu Suvmarket, müşterilerine tüm araçlarda 200.000 TL’ye 12 ay vade ve %1,49 faizli kredi imkanının yanı sıra 40.000 TL’ye varan takas desteği sunuyor.

Türkiye’nin ilk ve tek ikinci el SUV satış platformu olan Suvmarket, Avrupa’da olduğu gibi Türkiye pazarında da trend olan SUV’lara ulaşmayı kolaylaştırıyor. Her marka ve model SUV’u Doğan Trend Otomotiv çatısı altında sunan Suvmarket, uygun ödeme koşullarıyla müşterilerin araç sahibi olmasına destek sağlıyor. Müşterilerine, piyasadaki en kuvvetli satın alma imkanlarını sunan Suvmarket, yıl boyunca devam eden kampanyalarını temmuz ayında daha da kuvvetlendirdi. Bu kapsamda Suvmarket, 200.000 TL’lik kredi kullanmak isteyen müşterilerine 12 ay vade ve yüzde 1,49 faiz fırsatı sunuyor. Tüm modelleri kapsayan ve sektördeki en cazip kredi seçeneğinin sunulduğu bu kampanyanın yanında müşteriler 40.000 TL’ye varan takas indiriminden de yararlanabilecek.

Garantili ekspertiz değerinde takas!

Doğan Grubu güvencesiyle Suvmarket, tüm SUV modellerinde avantajlı fırsatlarının yanı sıra; değişim/iade garantisi, test sürüşü, garantili ekspertiz raporu ve değerinde takas gibi hizmetleriyle güven verirken aynı zamanda rakiplerinden de farklılaşıyor. Suvmarket, özenle seçtiği araçları alıp, itinalı bir süreç ile tüm bakımlarını, hijyenik temizliğini ve teknik kontrollerini yaparak, garantili ve sertifikalı bir şekilde müşterilerine sunuyor. Özenle seçilmiş, itinayla hazırlanmış kullanılmış SUV’lar, SUV uzmanı Suvmarket’te yer alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu