Arazi Sürüşleri İçin Aile SUV’u “Jeep Wrangler Rubicon”

Jeep Wrangler Rubicon, “2024 What Car? Yılın Otomobili Ödülleri’nde” arazide mükemmel yetenekleriyle övgüleri bir kez daha toplayarak rakiplerini geride bıraktı.

What Car? dergisinin editörü Steve Huntingford, “Gerçekleştirdiğimiz son büyük 4×4 testimizde Rubicon durdurulamaz olduğunu kanıtladı. En zorlu engelleri kolayca aşarak, tüm rakiplerinden daha iyi bir performans ortaya koydu. Rubicon, gerçekten her yere gidebilen bir SUV” dedi. Prestijli otomotiv ödüllerinden birini sunan What Car? Dergisi uzmanları yıl boyunca yüzlerce otomobili test ederek 12 aylık dönemin sonunda her kategoride en iyi araçları seçerek ödüllendiriyor.


Wrangler Rubicon, Jeep markasının off-road şampiyonu olarak öne çıkmaya devam ediyor. Üstün manevra kabiliyeti, güçlü çekişi ve sudan geçme konusundaki yetenekleri, onu en iyi arazi aracı yapıyor. Arazi sürüşü
kategorisinde “En İyi Aile SUV’u” Ödülü’nü alan Wrangler Rubicon gücünü, 272 HP ve 3000 d/dakikada 400 Nm tork üreten turbo beslemeli 2.0 litre dört silindirli motordan alıyor. Otomatik Start Stop özelliğine sahip bu güçlü motor, sekiz ileri otomatik şanzımanla eşleştiriliyor. Performans yeteneklerine ek olarak Wrangler, Gelişmiş Sürücü Destek Sistemleri (ADAS), son derece dayanıklı ön cam, perde hava yastıkları, Ön Park Asistanı, Geri Görüş Kamerası, Elektronik Devrilme Önleyici ve Denge Kontrolü (ESC) gibi birçok güvenlik donanımıyla her türlü yolculuğun üstesinden geliyor. Ayrıca Uconnect bilgi-eğlence sistemiyle, her şartta konforlu ve keyifli bir yolculuk sunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu