Yeni Mercedes C-Serisi’nin Türkiye fiyatı belli oldu

Tamamen yenilenen Mercedes'in popüler modeli C-Serisi'nin sedan versiyonu Türkiye'de satışa çıktı. Şimdilik tek motorla gelen modelin fiyatı da açıklandı.

Mercedes, tüm model serisini yeniledi. Son olarak C-Serisi’ni de tamamen yenileyen Mercedes, yeni modelin sedan versiyonunu Türkiye’de satışa sundu.

1.5 litrelik benzinli tek motor seçeneği ve Edition 1 AMG donanım olmak üzere tek paket olarak satışa sunulan 4 çeker (4MATIC) sisteme sahip aracın anahtar teslim tavsiye edilen fiyatı 922 bin lira olarak açıklandı.

9 ileri, tam otomatik (tork konvertörlü) şanzımanla sunulan yeni nesil C-Serisi (W206), Edition 1 AMG paketiyle birlikte 204 beygir gücünde, 300 Nm torka sahip 1.5 turbo benzinli motorla ülkemize geliyor.

0-100 km/s ivmelenmesini 7.1 saniyede gerçekleştiren otomobil, 241 km/s azami hıza çıkabiliyor. Yakıt tüketimi ise şehir içinde 100 km’lik mesafede 9.2, şehirlerarası yolda 5.2, karma şartlarda ise 6.6 litre olarak ölçülmüş.

Adaptif ayarlanabilir süspansiyon, 200 Nm anlık ilave tork üreten ve hibrit motor fonksiyonunu üstlenen entegre marş motoru, ortama ve trafikteki diğer araçlara göre kendisini ayarlayan Digital Light farlar gibi yeni teknolojilerin yanı sıra yüksek güvenlik ekipmanlarıyla sunulan yeni C-Serisi, 12.3 inç dijital gösterge paneli ve devasa (11.9 inç) multimedya ekranıyla da dikkat çekiyor.

922.000 TL fiyata sahip C 200 4MATIC Edition 1 AMG paketinde metalik boyadan ARTICO deri döşemeye, Aktif Şerit Takibi’nden orta konsol hava yastığına, Aktif Park yardımcısından elektrikli hafizalı ön koltuklara ve elektrikli bagaj kapağına kadar tüm donanımlar ve daha önce ekstra olarak alınan paketler, standart olarak sunuluyor.

FOTO GALERİ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu