Bu nasıl makyaj? Navara çok değişti

Japon otomobil üreticisi Nissan, makyajlanan Navara ve PRO-4X versiyonunu tanıttı.

Kuzey Amerika’da Frontier adıyla satılan Nissan Navara 2021’in geçtiğimiz hafta görüntüleri internete sızmıştı. Japon otomobil üreticisi Nissan, makyajlı Navara’yı ve PRO-4X versiyonunu en sonunda tanıttı.

Navara makyajla birlikte dış tasarımında: LED gündüz ışıkları, köşeli farlar, bugüne kadar görmediğimiz formda üzerinde model ismi yazan geniş kare panjur, kalın ızgara çerçevesi ve yeni tampon sunuluyor. Araç arka tasarımında ise elden geçirilmiş daha ince LED stoplar, arka çamurluklar ve Navara yazılı yeni bagaj kapağı makyajla gelen yenilikler arasında yer alıyor.

Aracın iç mekanda ise güncellenmiş 8 inçlik multimedya sistemi ve 7 inçlik boyutlu dijital gösterge paneli yenilikler arasında sayılabilir. Yenilenen direksiyon simidi ve gösterge paneli dizaynı ise Navara’yı daha modern yapma çabaları arasında görülüyor. Arka koltukların minderlerini elden geçiren Nissan, lamine ön ve yan camlar ile konfor seviyesini arttırmaya çalışmış.

Makyajın en büyük getirilerinden birisi, son derece kaslı ve şık görünen PRO-4X adlı yeni versiyon. Bu versiyonda; siyah mat detaylar, off-road lastikler, kırımızı yazılı Nissan logosu ve turuncu dokunuşlar sunuluyor.

Sadece yenilikler dış tasarımla bitmiyor. Japon otomobil üreticisi Nissan, makyajlı Navara’da yükleme kapasitesini arttırırken, arka aksı da biraz daha güçlendiriyor. Düşük hızlarda manevra kabiliyetini ve direksiyon tepkisini artırmak için direksiyon kremayerinde iyileştirmeler yapılmış.

Güvenlik donanımları zenginleşen makyajlı Navara’da; ön çarpışma uyarısı, acil durum freni, yağmur sensörü gibi donanımlara 360 derece görüş sağlayan 4 kameradan oluşan bir sistem sunulurken, off-road takip monitörü ise düşük hızlarda ve dört çeker modunda sürücülere kolaylık sağlıyor.

2021 Navara’nın motor yelpazesinde değişiklik yok. Araç mevcut modelde sunulan 2.3 litrelik 190 hp güç ve 450 Nm tork üreten motora sahip olacak. Makayjlı Navara önümüzdeki ay il olarak Tayland’da daha sonrasında ise diğer pazarlarda satışa sunulacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu