Citroen’den yıl sonuna özel kampanya

Tüm yetkili satıcı ve servislerinin hijyen önlemleri ve sağlık kurallarına yüzde 100 uygunluğu Bureau Veritas tarafından da onaylanan Citroen Türkiye, Kasım ayına özel çok cazip finansman kampanyaları sunuyor.

Güçlü tasarım, üstün konfor özellikleri ve gelişmiş teknolojiye sahip seçili Citroen modellerine 100 bin TL kredi veya yüzde 0 faiz oranı gibi çok çeşitli finansman seçenekleri ile sahip olmak mümkün. Ayrıca kredi kullanmak istemeyen müşteriler için seçili modellerde geçerli nakit indirimleri sağlanıyor.

Özgün tasarımı, üst düzey konforu ve dinamik yapısıyla gerçek bir SUV olan Citroen C5 Aircross SUV, seçili modellerde geçerli 100 bin TL kredi için 30 aya varan ve yüzde 0,99’dan başlayan faiz  seçeneği ile satışa sunuluyor. Kasım ayına özel fırsat araçlarından C5 Aircross Live 1.2 Puretech 130 EAT8 328.500TL, C5 Aircross Shine 1.6 Puretech 180 EAT8 ise 398.500TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca seçili modellerde geçerli 5 bin TL nakit alım indirimi ile C5 Aircross SUV tüm Citroen Yetkili Satıcılarında.

Citroen Berlingo

Kompakt boyutlarıyla kullanışlılık ve geniş iç hacmi bir arada sunan, segmentinin yaratıcısı Berlingo’ya 60 bin TL için 20 ay yüzde 1,19 faiz seçeneği ile veya 25 bin TL için 12 ay yüzde 0 faiz seçeneği ile sahip olmak mümkün. Kredi kullanmak istemeyen müşteriler için 2 bin TL nakit alım indirimi sağlanıyor.

Benzersiz SUV deneyimi sunan Citroen C3 Aircross SUV, 230 bin TL’den başlayan fiyatı ve seçili modellerinde geçerli 2 bin TL nakit alım indirimi veya 60 bin TL için 20 ay yüzde 1,19 faiz seçeneği ile tüm Citroen Yetkili Satıcılarında.

Citroen C3 Aircross SUV

Benzersiz konfor seviyesi ve kişiselleştirme seçenekleri ile modern ve gösterişli görünüme sahip Yeni Citroen C3’e ise 151.500TL’den başlayan cazip fiyatlarla sahip olmak mümkün.

Verimli ve ekonomik BlueHDi motorlarla donatılmış tüm Citroen hafif ticari modelleri ise 155.500TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Citroen C3

Citroen Türkiye, Kasım ayına özel çok cazip finansman kampanyalarını kaçırmamak için herkesi en yakın Citroen Yetkili Satıcısı’na bekliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu