Yeni stili ile Opel Astra

Peugeot 308'den aldığı özellikler ve yeni tasarımıyla Opel Astra 2021’de satışa çıkacak.

Ramazan KAY

Opel Astra’nın Peugeot ve Citroen modellerinden ödünç alınan bazı özelliklerle 2021’de satışa çıkması bekleniyor.
2021 Astra’ya, Volkswagen Golf, Ford Focus ve Honda Civic’inde içinde bulunduğu rakiplerine karşı öne çıkacak bir stil kazandırılacak.
Hareketli tavan çizgisi ve coupe-esque tasarım özellikleriyle gelmesi beklenen aracın, birçok yeni otomobilin aksine, yüksek ve plastik kaplamalı sahte SUV gibi görünmesinden kaçtığını söyleyebiliriz.
Peugeot 308 motoru alan Astra, 308’den çok daha fazlasına sahip özelliklerle gelecek. Çoğunlukla, 1.2 litrelik benzinli ve düşük emisyonlu 1.5 litrelik dizel motorlar kullanılacak. Tıpkı Opel Grandland X SUV gibi, yeni Astra’nın da hibrit versiyonu olacak. Hybrid4 olarak adlandırılan bu motor Astra’nın performansını GTC rozetine uyacak şekilde hızlanma ve yol tutuşu olacak şekilde kullanılacak.

En iyi teknolojilerle donanımlı olması beklenen Astra’da akıllı telefon uygulamasında sunulan çeşitli çevrimiçi özellikler, bazı modellerde ise kablosuz telefon şarjı, ayarlanabilir hız sabitleyici ve şerit izleme desteği gibi özelliklerde mevcut.Yetkililer Peugeot, Citroen ve DS versiyonlarına göre farklı grafiklere sahip dijital bir gösterge paneline sahip olcağını bildirdiler.
Ve son olarak tasarımında bagaj kapasitesinin 380 lt olması beklenirken bol miktarda tavan boşluğu olması için arka koltukların alçak monte edilmesi muhtemel.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu