KIA’dan sonbahar fırsatları

KIA, kasım ayına özel olarak Sportage, XCeed, Ceed STW, Ceed HB DSL ve Niro modellerinde 100 bin TL’ye 30 ay yüzde 0,99 faiz avantajı, Rio ve Stonic modellerinde ise 50 bin TL’ye 18 ay yüzde 0,99 faiz fırsatı sunuyor. KIA ayrıca, amiral modeli Sportage’da “Şimdi al 6 ay sonra ödemeye başla” kampanyasına da devam ediyor.

KIA’da kasım ayında da ödemelerde erteleme ve faiz fırsatları devam ediyor. Kampanya kapsamında otomobilseverler Sportage, Niro, XCeed, Ceed, Stonic, Rio, Picanto ve Bongo’daki uygun faiz fırsatları ile yeni bir KIA sahibi oluyor.

KIA Sportage’lı olmak çok kolay

Performans ve yakıt tasarrufunu bir arada sunan, 1.6 litre dizel motor ve otomatik şanzıman seçeneğiyle iddialı performansını sürdüren KIA Sportage, kasım ayı sonuna kadar 100 bin TL’ye 30 ay boyunca yüzde 0,99 faiz fırsatıyla KIA yetkili satıcılarında SUV severleri bekliyor. KIA Sportage satın alanlar ayrıca, şimdi al mayısta öde kampanyası kapsamında ödemelerini 6 aya kadar erteleyebiliyor.

Picanto, Rio ve Stonic fark yaratmaya devam ediyor

Makyaj operasyonu geçirerek sınıfının üstünde donanım özelliklerine kavuşan Rio 50 bin TL’ye 18 ay boyunca yüzde 0,99 faizle satışa sunuluyor. Sportif ve ikonik dış tasarımı, benzersiz karakteriyle A segmentinin iddialı oyuncusu ve lideri olan Picanto ise kasım ayında 40 bin TL’ye 18 ay boyunca yüzde 0,99 faiz fırsatıyla otomobilseverlerle buluşuyor.

SUV severler için kampanyalar devam ediyor

SUV konforunu hatchback sportifliği ve sürüş özellikleriyle bir araya getiren XCeed, düşük yakıt tüketimiyle rekor kıran ve makyajlı yeni görünümüyle hibrit SUV sınıfının en cazibeli tasarımına sahip olan Niro ay sonuna kadar 100 bin TL’ye 30 ay boyunca yüzde 0,99 faiz fırsatıyla bu sonbaharda SUV sahibi olmak isteyenleri KIA yetkili satış noktalarına davet ediyor.

Reddot ve iF Tasarım Ödülleri’nin sahibi KIA Stonic ise kasım ayı boyunca 50 bin TL’ye 18 ay boyunca yüzde 0,99 faiz fırsatıyla satışa sunuluyor.

Ceed faiz ve vade seçenekleriyle dikkat çekiyor

Manuel ve otomatik vitesli versiyonları ile KIA’nın kasım ayı kampanyalarına dahil olan Ceed, kasım sonuna kadar benzinli modelinde 50 bin TL’ye 18 ay boyunca %0,99 faiz fırsatıyla; Ceed STW ve Ceed HB DSL 100 bin TL’ye 30 ay boyunca %0,99 faiz fırsatıyla sunuluyor.

Yüksek yük kapasitesi, güçlü motor seçeneği ve aerodinamik tarzıyla KOBİ’lerin tercihi olan Bongo, kasım sonuna kadar 50 bin TL’ye 12 ay boyunca yüzde 0 faizle KIA yetkili satıcılarında yeni sahiplerini bekliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu