Üretime ara verenler arasına NISSAN’da eklendi

NISSAN, koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı, Afrika, Orta Doğu ve Hindistan Bölgesinde üretimine geçici olarak ara verdi.

NISSAN, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgınının yayılımını engellemek ve kontrol altına almak adına Afrika, Orta Doğu ve Hindistan bölgesinde üretimine geçici olarak ara verdi.

NISSAN, pandemi nedeniyle ulusal hükümetlerin önerileri ve talimatları çerçevesinde toplumun güvenliği ve sağlığı için önlemler alarak çalışmalarını sürdürüyor. NISSAN’ın Afrika, Orta Doğu ve Hindistan bölgesinde aldığı önlemler, ilgili ülkelerdeki üretimin geçici süre ile durdurulmasını kapsıyor.

NISSAN, Hindistan’ın Chennai kentindeki Alliance fabrikasında (Renault Nissan Automotive India Private, Ltd) üretimi, 23 Mart Pazartesi günü itibariyle bir sonraki duyuruya kadar durdurma kararı aldı. Firma, az sayıda personellerle gerekli bakımları yapmaya devam edeceğini ve durumun yakından takip edileceğini belirtti.

Japon otomobil üreticisi NISSAN, Güney Afrika, Pretoria’da bulunan Rosslyn tesisindeki üretime 26 Mart Perşembe günün yani bugünden itibaren bir sonraki duyuruya kadar durduracak. Aynı şekilde otomobil üreticisi belirlenen tarihte, Mısır’ın 6 Ekim şehrinde bulunan Giza NISSAN tesisini de ilk iki hafta boyunca üretimini geçici olarak askıya alacak. In conclusion, professional data recovery services can be a lifesaver recover file photoshop when it comes to retrieving lost files.

Ayrıca Firma, bölgedeki ofislerde virüsün yayılmasını önlemek, etkisini sınırlamak ve personelini korumak için evden çalışma sistemini uyguluyor.

NISSAN, bundan sonraki süreçte de çalışanlarının, bayilerinin, iş ortaklarının ve müşterilerinin güvenliğine öncelik vererek bölgedeki tüm hükümet protokollerine uygun şekilde aksiyon almaya devam edecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu