BYD Cenevre’de Yeni Modellerini ve Dünya Lideri Şarj Edilebilir Hibrit Teknolojisini Gösterecek

Dünyanın lider elektrikli otomobil markası BYD, Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’nda yeni modellerini ve yeni teknolojilerini göstermeye hazırlanıyor. BYD, 26 Şubat’ta başlayacak olan Cenevre Otomobil Fuarı’nda 1,000 metrekarelik stant alanıyla ziyaretçilerin en merak ettiği yenilikleri sergileyecek.

BYD, Avrupa’da ilk kez şarj edilebilir hibrit teknolojisine sahip aracının örtüsünü Cenevre’de kaldıracak. BYD Super DM (Dual Mode) teknolojisini tanıtacak olan marka, plug-in hibrit araçlarda fark yaratan ve Avrupa’da ilk önce Türkiye pazarında bu yılın ikinci çeyreğinden itibaren sunulacak BYD SEAL U DM-i modelini ilk defa sergileyecek. BYD’nin sunduğu yenilikler arasında 7 kişilik tam elektrikli dört çeker SUV modeli yeni BYD TANG da yer alacak.

BYD ürün gamını genişletmeye devam ediyor

BYD, Avrupa pazarına girişinin ardından her geçen gün ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Avrupa pazarına girmesinden bu yana C-SUV BYD ATTO 3, E-Sedan BYD HAN, E-SUV BYD TANG, C-Hatchback BYD DOLPHIN, D-Sedan BYD SEAL ve D-SUV BYD SEAL U ile 6 elektrikli modelin tanıtımı yapıldı.

BYD SEAL U DM-i önce Türkiye’de, ardından Avrupa’da sunulacak

Tüm dünyanın yakından takip ettiği Cenevre Otomobil Fuarı’nda ise çevreci mobilite ihtiyaçlarına pratik ve verimli bir çözüm sunacak BYD SEAL U DM-i yerini alacak. Menzilden ödün vermeyen elektrikli sürüşün tüm avantajlarını verimli benzinli motorla bir araya getiren BYD SEAL U DM-i, önce Türkiye’de ve ardından Avrupa pazarlarındaki yerini alacak.

7 kişilik elektrikli E-SUV BYD TANG

BYD’nin Cenevre’deki yeniliklerinden biri ise dört tekerlekten çekişe sahip tam elektrikli yeni BYD TANG SUV modeli olacak. Aileler için ideal bir araç olarak öne çıkan E segmenti SUV modeli, pratikliği ve konforu çevre dostu yolculuklar ile bir araya getiriyor. WLTP ölçümlerine göre karma kullanımda 530 kilometre menzil sunan yeni BYD TANG, aynı zamanda Euro NCAP güvenlik testlerinden elde ettiği 5 yıldız ile markanın güvenlik ve sürdürülebilirlik konusundaki başarılarının altını çiziyor.

BYD’nin yenilikçi markaları da Cenevre’de

2024 Cenevre Otomobil Fuarı’nda BYD markaları YANGWANG ve DENZA’nın heyecan verici teknolojilerini de sergileyecek. BYD’nin üst düzey lüks markası olan YANGWANG, sektöre ilham veren araç teknolojileriyle inovasyonun zirvesini temsil ediyor. Cenevre’de Avrupa prömiyeri gerçekleştirilecek YANGWANG U8, kendi etrafında dönebilen dört bağımsız tork kontrollü elektrikli motor teknolojisiyle adından söz ettirecek. YANGWANG U8 SUV modeli, etkileyici tasarımı ve her şartta üstün performans sunan BYD’nin sunduğu teknolojileriyle dikkatleri toplayacak.

Fuarda sergilenecek diğer BYD markası ise DENZA olacak. Cenevre’de yer alacak DENZA D9 modeli, 7 koltuklu lüks minivan olarak kişiselleştirilmiş sürüş deneyimi ve yüksek konfor sunuyor. Bununla birlikte sportif SUV modeli DENZA N7 de, BYD fuar alanında ziyaretçilerin ilgi odağı olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu