Makyajlı Superb Türkiye’de

Yapılan hafif makyajla yüzünü tazeleyen Skoda Superb, üç motor ve beş farklı donanım seçeneği ile satışa sunuldu.

Makyajlanan Skoda Superb, geçtiğimiz Mayıs ayında tanıtımı yapılmıştı ve birkaç ay önce de Avrupa pazarlarına satışa sunulmuştu bunun ardın artık ülkemizde üç farklı motor seçeneği ve beş farklı donanım seçeneği ile satışa sunulmaya başlandı.

Makyaj sayesinde dinamik bir tasarıma kavuşan Superb, bizlere ön kısımda yeni led farlarının yanı sıra led sis farlarını da sunuyor. Arka kısımda ise bizi logonun yerini alan “Skoda” yazısı karşılıyor. Arka stoplara ve tampona baktığımızda küçük dokunuşlarla iyileştirmeler yapıldığını görmek mümkün.

Makyajlanan modelde Comfort, Premium, Prestige, Elite ve Laurin & Klement Crystal isimli beş donanım paketi bulunuyor ve bunların yanı sıra 1.5 litrelik 150 hp güç üreten benzinli ve 1.6 litrelik 120 hp güç üreten dizel motorların yanında 2 litrelik 190 hp güç, 400 Nm tork üretebilen dört tekerlekten çekiş sistemi bu modelde standart olarak sunuluyor. Ayrıca Laurin & Klement Crystal paketi de sadece bu üniteyle birlikte sunuluyor.

Bu özelliklere sahip olan makyajlı Skoda Superb, 186.400’den başlayan fiyatlarla Skoda yetkili satıcılarında sizleri bekliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu