Stellantis Türkiye Parça ve Servisler’den Sonbahar Periyodik Bakım Paketleri!

Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, periyodik bakımın önemine dikkat çektiği ve yoğun talep gören bakım kampanyalarına eylül ayında da devam ediyor. Yetkili servis noktalarında sunduğu kaliteli hizmet ve avantajlı fiyat politikasıyla rakiplerinden ayrılan Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, yaz aylarının sona erdiği, tatil sonrası eve dönüş yolculuklarının başladığı bu dönemde, aracını sonbahara ve yaklaşan kış şartlarına hazırlamak isteyen Citroën, Opel ve Peugeot sahiplerine özel fiyatlar sunuyor. Bu kapsamda Stellantis Türkiye Parça ve Servisler’e bağlı Citroën, Opel ve Peugeot yetkili servislerinde periyodik bakım yaptıranlara, aracının yaşına göre uygun fiyatlı seçenekler sunuluyor.

Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, yaz aylarının sona erdiği ve tatil sonrası eve dönüş yolculuklarının başladığı bu dönemde, aracını sonbahara ve yaklaşan kış şartlarına hazırlamak isteyen müşterilerine özel periyodik bakım kampanyasını devreye aldı. Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, eylül ayı sonuna kadar devam edecek yeni kampanyasıyla, sonbaharda değişken hava şartlarında aracında aynı konfor ve güvenliği sağlamak isteyen araç sahiplerini yetkili servislere davet ediyor. Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, tüm Citroën, Opel ve Peugeot modellerinin dahil edildiği kampanya kapsamında, araç yaşına göre periyodik bakım hizmetini uygun fiyatlarla sunuyor.

Periyodik bakımlar 2.499 TL’den başlıyor!

Stellantis Türkiye Parça ve Servisler’in sağladığı periyodik bakım paketleri 2.499 TL’den başlıyor. Buna göre, 0-3 yaş aralığındaki Peugeot sahipleri 3.299 TL’den, 3 yaş ve üzeri Peugeot araç sahipleri ise 2.499 TL’den başlayan fiyatlarla yetkili servislerde periyodik araç bakımlarını gerçekleştirebiliyor. Citroën’de 0-3 yaş araçlar için 3.449 TL, 3 yaş ve üzeri Citroën araçlar için 2.499 TL gibi fiyatlar öne çıkıyor. Opel’de ise 0-3 yaş araçlarda 3.999 TL, 3 yaş ve üzeri araçlar için ise 3.799 TL’den başlayan fiyatlar; 7 yaş üzeri bir Opel’e sahip olan tüm sürücüler ise model bağımsız olarak araçlarının periyodik bakımını Stellantis Türkiye’nin güvencesindeki Eurorepar yedek parçalarıyla 3.299 TL’ye yaptırabiliyor. Tüm bu markalarda, müşteriler bakım sonrası 1 yıl boyunca Yol Yardım hizmetlerinden ücretsiz yararlanma fırsatını yakalıyor. Üstelik ödemelerinde Bonus kredi kartını tercih eden müşteriler peşin fiyatına 6 taksit kampanyasında da faydalanıyor.

Markaların web sitelerinden zahmetsizce servis talebi yapabilen araç sahipleri, zamanları kısıtlı ise ücretsiz vale hizmeti talebinde de bulunabiliyor. Stellantis Parça ve Servisler, tüm Peugeot, Citroën ve Opel modelleri için periyodik bakımlarda Total Energies motor yağlarını tavsiye ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu