Renault Meslek Liselerine 16 elektrikli otomobil bağışladı

Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş, sosyal medya hesabından Meslek Liselerine 16 adet elektrikli otomobil bağışladıklarını paylaştı.

Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş’tan takdir edilecek açıklama: Renault, Meslek Liselerinde öğrencilerin eğitiminde kullanılmak için 16 elektrikli otomobil bağışladı.

Berk Çağdaş – Renault Mais Genel Müdürü

Milli Eğitim Bakanlığı ile yaptıkları işbirliğinden bahseden Çağdaş, M.E.B. Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’ne Türkiye’deki Endüstri Meslek Liselerinde elektrikli araç sistem ve teknolojilerinin eğitimine yönelik 16 adet Renault elektrikli araç bağışladıklarını ifade etti.

İşbirliği ile ilgili Ankara’da düzenlenen imza töreninde, MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Prof.Dr.Kemal Varın Numanoğlu ile bir araya geldiklerini belirten Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş: “Gençlerimizin özellikle sektör olarak en fazla ihtiyaç duyduğumuz; teknik ara eleman, teknisyen, mekatronik ve tüm diğer alanlarda yetişen kardeşlerimizin elektrikli araç teknololojilerini öğrenmede katkısı olması dileğiyle” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu