MG’nin Benzinli HS ve ZS Modellerinde İnanılmaz Ocak Kampanyaları!

Türkiye’nin 2023 yılında en hızlı büyüyen otomobil markası MG, rekabetçi fiyatları ve avantajlı kampanyalarını, yeni yılda otomobil sahibi olmak isteyen herkese sunuyor. MG’nin, zengin donanımı ve sınıfının üstünde boyutları ile öne çıkan ZS benzinli modellerinde 200 bin TL’ye 12 ay vadeli ve 0,99 faizli kredi veya 50 bin TL takas desteği  sağlanıyor. C-SUV segmentinin iddialı modeli MG HS benzinli için de 250 bin TL’ye 12 ay vade ve 0,99 faizli kredi veya 60 bin TL’lik takas desteği fırsatı sunuluyor. Ayrıca MG, ocak ayında benzinli modelleri ZS ve HS’de ÖTV muaf müşterilere özel avantajlar sağlıyor.
Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen İngiliz otomobil markası MG, ocak ayında benzinli ZS ve HS modellerinde birbirinden avantajlı kredi ve takas desteği seçenekleri ile dikkat çekiyor. C-SUV segmentinin önde gelen modeli benzinliMG HS için 250 bin TL’ye 12 ay vadeli ve 0,99 faizli kredi veya 60 bin TL takas desteği sunuluyor. MG HS Comfort 1.409.000 TL ve HS Luxury 1.529.000 TL’lik takas indirimli fiyatları ile dikkat çekiyor. Özgün tasarımı, yüksek donanımı ve sınıfının üzerinde boyutlarıyla konfordan çok daha fazlasını sunan benzinli MG ZS modelinde; 200 bin TL için 12 ay vade ve 0,99 faizli kredi veya 50 bin TL’lik takas desteği sağlanıyor. MG ZS benzinli modelinin tavsiye edilen takas indirimli fiyatları 969.000 TL den başlıyor.

MG HS ve ZS Modelleri ÖTV İndirimine Girdi

MG, ocak ayında benzinli modelleri ZS ve HS’de ÖTV muaf müşterilere de özel avantajlar sağlıyor. MG HS ve ZS modelleri; Türkiye’de standart 5 yıl-150.000 km’lik araç garantisi, güçlü satış ve servis ağı ile benzersiz bir satın alma süreci de sunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu