Kia Cerato makyajlandı

Ülkemizde satışta olmayan Kia Cerato, Forte (ABD), K3 (Güney Kore), makyajlı versiyonunu gün yüzüne çıktı.

Güney Koreli otomobil üreticisi Kia, makyajlı Cerato (Forte/K3) modelinin örtüsünü kaldırdı. Kia, makyajlı Cerato’nun sadece 3 fotoğraflarını paylaşsa da araçtaki değişiklikler göze çarpmıyor değil. Yeniden tasarlanmış LED gündüz farlar en belirgin değişiklikler arasında. Bunun yanı sıra Cerato’da markanın kaplan burunlu ızgarasına ve yeni logosuna yer veriliyor. Makyaj ile birlikte kaslı tampon sunan Cerato, ağabeyi K5’e de oldukça benzerlik gösteriyor.

Cerato, arka cephede boydan boya uzanan daha belirgin, LED stoplara kavuşmuş. Geri görüş lambaları ise makyajla tampona taşınmış. Çıkıntı kaslı tampon ise aracın sportif bütünlüğünü sergiliyor. Tabi bunları 17 inçlik çok kollu jantlar destekliyor.

Mineral Mavisi renge sahip olan Cerato, iç mekanında 10.25 inçlik bilgi eğlence ve dijital gösterge ekranına yer veriyor. Bu özellikler üst donanım seviyesinde sunulurken, alt donanım seviyesinde 4.2 inçlik dijital gösterge ekranı ve 8 inç boyutunda multimedya sistemi bulunuyor. Makyajlı Carato’nun motor seçeneklerini ise Kia şu anlık paylaşmadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu