İşte karşınızda Makyajlı Bentley Bentayga

Bentayga, makyajla birlikte Bentley'in Continental GT ve Flying Spur modellerinde yer alan ön tasarıma kavuştu.

Bentley’in kısa sürede en çok satan SUV modeli Bentayga makyaj operasyonuna uğradı. Makyajla birlikte Bentayga, Continental GT ve Flying Spur’da yer alan ön tasarıma kavuştu.

Makyajlı Bentley Bentayga, daha geniş ve köşeli ızgarayla sportif bir karaktere bürünüyor. Ayrıca bir ilke imza atan Bentayga, elips şeklinde far dizaynı sunuyor. Arkada da elips şeklini de

Daha geniş ve dik bir ızgaraya yer veren Bentley, ‘da bir ilke imza atarak elips şeklinde far dizaynı sunuyor. Arkada elips LED stoplar sunan Bentayga, egzozları da stoplar gibi şekillendiriyor. Dışarıdaki değişiklikleri ise 22 inç jantlarla süslüyor.

Makyajla birlikte Bentayga, kabinde yenilik olarak; yeni direksiyon simidi, göz alıcı yeni trim detaylar, yeni dörtgen hava girişleri,  10.9 inç multimedya ekranı sunuyor. Dört veya beş kişiye oturma imkânı sunan Bentayga, isteğe göre 7 koltuklu da alınabilecek. 5 koltuklu versiyonlarda yeni koltuk iskeletleri ve opsiyonel olarak koltuk havalandırma özelliği sunulacak.

550 hp güç ve 770 Nm tork üreten 4.0 litrelik V8 motorunu koruyan Bentayga, makyajla birlikte plug-in hibrit ve V12 versiyonlarına kavuşuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu