ŠKODA‘nın Sportif SUV‘u KODIAQ RS Galataport’ta Sergileniyor

Bir SUV’un pratikliğinden ödün vermeden yüksek performans sunan RS, 245 HP güç ve 370 Nm tork üreten 2.0 litre TSI benzinli motor ve 7 ileri DSG otomatik şanzımanla donatıldı. 4x4 sürüşe sahip RS özel ön ve arka tamponları, entegre spoyleri, egzoz çıkışlarıyla kombine edilmiş difüzörü, siyah ön panjur ve ayna kapakları, kabinde karbon görünümlü döşemeler spor koltukları ve kırmızı dikişleriyle farkını görsel olarak da gösteriyor. KODIAQ RS’in dinamik yetenekleri ise, 20 inç jantlarla vurgulanıyor.

ŠKODA, performans odaklı KODIAQ RS modelini Galataport’ta yer alan Doğuş Otomotiv Plus Deneyim Merkezi’nde sergiliyor.

Otomotiv sektörünün hızlı değişimini yansıtan araçların gösterildiği Doğuş Otomotiv Plus Deneyim Merkezi’nde KODIAQ RS, ziyaretçilerle buluşturuldu. 8 Haziran tarihine kadar haftanın 7 günü 10:00-22:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek KODIAQ RS, sıra dışı tasarımıyla dikkat çekiyor.

Yaklaşık 234 km/s maksimum hıza ulaşabilen KODIAQ RS, 0-100 km/s hızlanmasını ise sadece 6.5 saniyede gerçekleştiriyor. Yüksek performansına karşın 835 litre bagaj hacmi sunarak pratiklikten ödün vermeyen model, aynı zamanda tercihe bağlı olarak 7 kişilik taşıma kapasitesi de sunabiliyor. Doğuş Otomotiv Plus Deneyim Merkezi’nde sergilenen KODIAQ RS, ŠKODA SUV ürün gamının en üzerinde yer alan model olarak ziyaretçilerini bekliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu