KIA’da garanti sürelerini uzattı

Covid-19 salgını nedeniyle yetkili servislere gelemeyen araç sahiplerine esneklik sunan KIA, 1 Şubat ile 31 Mayıs 2020 tarihleri arasında  garantisi olan araçların, salgın sebebiyle garanti sürelerini 30 Haziran 2020 tarihine kadar uzattı.

Türkiye’de Anadolu Grubu çatısı altında faaliyet gösteren KIA, koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle yetkili servislere gelemeyen araç sahiplerine esneklik sunuyor. Binek araçlarda 5 yıl 150 bin km, ticari araçlarda 3 yıl 100 bin km’ye kadar 1 Şubat ile 31 Mayıs 2020 tarihleri arasında garantisi olan araçların, salgın sebebiyle garanti sürelerini 30 Haziran 2020 tarihine kadar uzattı.

KIA, Covid-19 salgını nedeniyle evde kal çağrılarının yapıldığı ve karantina sürelerinin uzadığı bu günlerde servislere gelemeyen araçların garanti sürelerini uzattığını duyurdu. Marka, yapılan açıklamada garanti süresi uzatılan araçların, garanti belgesinde belirtilmiş olan onarımın garanti kapsamında yapılabilmesi için garanti belgesinde yer alan koşullarının geçerliliğinin devam etmesi gerektiğini belirtti.

Ücretsiz onarım hizmetinden faydalanmak isteyen KIA araç sahipleri 30 Haziran 2020 tarihine kadar yetkili servislerde randevu alarak işlemlerini yaptırabilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu