Ibiza ve yeni Ateca’da 2021’e özel kampanya

SEAT yeni yılda gerçekleştirdiği kampanya ile Yeni Ateca’nın Xperience ve FR donanımlı versiyonlarında 24 bin TL; Ibiza’nın Style donanımlı versiyonunda ise 16 bin TL’ye varan indirim fırsatı sunuyor. Yeni Ateca için ayrıca 100 bin TL’ye 12 ay yüzde sıfır faiz imkanı da bulunuyor.

SEAT markası, yeni yıla, Ibiza ve Yeni Ateca modellerinde cazip indirimler ve yeni Ateca modelinde bu indirimlere ek olarak avantajlı kredi oranları ile başladı.

Yeni SEAT Ateca 1.5 EcoTSI ACT 150 HP DSG S&S Xperience ve FR versiyonları 24 bin TL’lik indirimle 345 bin TL’den başlayan tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatla satışa sunuluyor. Full LED far sistemi, Dijital gösterge paneli, geri görüş kamerası, karartılmış arka camlar ve ön çarpışma uyarısı gibi özellikler Ateca modelinde standart olarak sunuluyor. Fiyat indirimine ek olarak tüm Ateca modellerinde 100 bin TL için, 12 ay vadede, yüzde 0 faiz oranı ile özel taşıt kredisi imkanı bulunuyor.

Ibiza modelinin yeni 1.0 lt Evo 80 HP Style versiyonu ise 16 bin TL indirimle, 154 bin TL’den başlayan tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatlarla alınabiliyor. Style donanım seviyesinde yağmur sensörü, hız sabitleme sistemi, arka park sensörleri, otomatik klima, otomatik yanan kısa farların yanı sıra, yüksek kaliteye ve çözünürlüğe sahip 6,5 inçlik dokunmatik ekran da standart olarak yer alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu