Yeni Kia Sportage’in Türkiye fiyatı belli oldu

Mart ayında satışa sunulması planlanan yeni nesil Kia Sportage'in fiyatları belli oldu. Elegance Konfor ve Prestige olmak üzere iki donanım paketiyle sunulacak olan Yeni Sportage, şimdilik 4 çeker olarak, 150 beygirlik 1.6 benzinli motorla geliyor.

Altyapı ortağı kuzeni Hyundai Tucson, Türkiye’ye gireli neredeyse 1 yıl olacakken Kia’nın en popüler modeli yeni nesil Sportage nihayet Türkiye’ye geliyor. Mart ayında satışına başlanacak 5. nesil Sportage için ön siparişler alınmaya başlandı ve Türkiye fiyatları resmen açıklandı.

Çelik Motor’a ait kia.com.tr resmi internet sitesinde yayınlanan fiyat listesine göre Yeni Nesil Sportage’in fiyatı 829.900 liradan başlıyor.

Sadece 150 beygirlik 1.6 benzinli ve DCT otomatik şanzımanlı ve 4×4 olarak listelenen fiyatlarda Elegance Konfor ve Prestige olmak üzere iki donanım paketi yer alıyor.

Edindiğimiz bilgilere göre 1.6 litrelik 136 beygir gücündeki turbo dizel motorlu otomatik  Sportage’lar ise Nisan ayında Türkiye’ye gelecek. Yine Sportage’in hibrit seçeneğinin de yılın ikinci yarısından itibaren Türkiye’de olması planlanıyor.

Sadece 4×4 olarak sunulmasından dolayı fiyatları hayli yüksek olan Yeni Sportage’in Nisan ayından itibaren 4×2 versiyonlarının gelmesiyle fiyatların rakipleri seviyesine inmesi bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu