Yapı Kredi ve Ford anlaştı, taşıt kredisi faizleri düştü

Düşük faizli taşıt kredisi kampanyasına Ford ve Yapı Kredi'den destek geldi.

Ford ve Yapı Kredi arasında, otomotiv sektörünü desteklemek amacıyla yapılan iş birliğine göre, ticari ve binek araçlarda yüzde sıfırdan başlayan faiz oranları geçerli olacak.

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen kampanya hakkında şu ifadeleri kullandı  “Yapı Kredi olarak hem bireysel hem de kurumsal müşterilerimizin taşıt kredilerinde finansmana erişimini kolaylaştırmak amacıyla Ford Otosan ile önemli bir iş birliğine imza attık. Taşıt kredi faizlerimizde 3 Ekim tarihinden itibaren indirime giderek Ford marka ticari ve binek araçlarda yüzde sıfırdan başlayan faiz oranlarıyla müşterilerimize ödeme kolaylığı sunacağız. İç piyasayı hareketlendireceğini düşündüğümüz bu kararın, satışları artıracağına ve bu sayede üretimi destekleyerek otomotiv sektörüne katkıda bulunacağına inanıyoruz.”

Ford Pazarlama, Satış, Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yücetürk ise “Ford Otosan olarak Ford Finans iş birliğimiz kapsamında Yapı Kredi ile 10 yılı aşkın süredir müşterilerimizin farklı finansman ihtiyaçlarına çözümler sunuyoruz. Bu kapsamda müşterilerimize hem binek hem ticari araçlarımızda oldukça cazip kredi imkânlarını Ekim ayıyla birlikte Yapı Kredi ile devreye alıyoruz. Ford Finans markası altında sunduğumuz Ekim ayı kampanyamızın sektörümüze ve tüm müşterilerimize hayırlı olmasını dileriz.” dedi.

YÜZDE KAÇ FAİZ UYGULAYACAK?

Yapı Kredi ile Ford Otosan arasındaki anlaşmaya göre hafif ve orta ticari araçlar kapsamında 72.000 TL tutarındaki kredi 12 ay vadeyle yüzde sıfır faize kavuşacak. Eğer vadeyi 36 aya çıkarmak isterseniz kredi 0,68 oranında faiz uygulanacak.

Ford Transit minibüslerde ise 100.000 TL tutarındaki 12 ay vadeli kredinin faizleri sıfıra indirilecek. 36 ay vade isteyenler ise yine 0,68 oranındaki faiz imkanları ile karşılaşacak.

Binek modellerde ise bu tutar 70.000 TL, 12 ay ve 0 faiz olarak belirlenmiş. 24 ay vadeli krediler ise yüzde 0,49 faiz oranına sahip olacak.

Ford ve Yapı Kredi ortaklığnda faaliyet gösteren Ford Finans, yüzde sıfırdan başlayan uygun faiz kampanyasını 3 Ekim 2019 tarihinden itibaren müşterilerine sunacak.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu