Nissan’dan yaşı kaç olursa olsun tüm Nissanlar için ücretsiz kış kontrolleri

Nissan Türkiye, “Bu kış her bakımdan çok avantajlı!” söylemi ile başlattığı kış kampanyası kapsamında kaç yaşında olursa olsun tüm Nissanlar için ücretsiz kış kontrollerinin yanı sıra periyodik bakımda geçerli olmak üzere yedek parça ve işçilikte %20 indirim sunuyor. Kış lastiğini değiştirecek veya ilk kez kış lastiği alacak Nissan severler avantajlı kış lastiği fiyatlarından da faydalanabiliyorlar.

Maksimum performans ve sürüş keyfi sunan Nissan, havaların soğuduğu, buzlanma riskinin arttığı kış aylarında güvenli sürüş için yaşı kaç olursa olsun tüm Nissan araçlara ücretsiz kış kontrollerinin yapıldığı avantajlı bir kış kampanyası başlattı. 31 Ocak tarihine kadar geçerli olan kampanyada periyodik bakımda geçerli olmak üzere yedek parça ve işçilikte yüzde 20 indirim sunuluyor.

Kış lastiği kullanımı, sürüş emniyeti açısından tüm araçlar için hayati önem taşıyor. Kampanya kapsamında Nissan, 7 derece altındaki sıcaklıklarda kullanılması tavsiye edilen kış lastiklerinde de avantajlı fiyatlar sağlıyor.

Kampanya kapsamında ayrıca Maximum karta özel 8 taksit imkanı da sunuluyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu