ROLLS-ROYCE MOTOR CARS İSTANBUL’A GLOBAL YILIN BAYİSİ ÖDÜLÜ

Rolls-Royce Motor Cars İstanbul, 2023 yılında yakaladığı olağanüstü ivmesi ile globalde “Yılın Bayisi” ödülüne layık görüldü.

Bayii partnerlerinin global ağı, markanın ‘Inspiring Greatness’ Stratejisi’nin sunulmasında kritik bir öneme sahip bu ödül töreni , global lüks merkezlerinden biri olan Singapur’da gerçekleştirildi.

Yılın Bayiisi Ödülünü Rolls-Royce Motor Cars Dünya CEO’su Chris Brownridge tarafından verildi. Chris Rolls-Royce Motor Cars İstanbul’un 2023 yılında, dünya genelindeki 133 Rolls-Royce bayisini geride bırakarakolağanüstü bir ivme gösteriyor olmasını takdir etti.

Rolls-Royce Motor Cars İstanbul’un kurucusu Artuğ Aysal ise şunları söyledi: “Rolls-Royce, lüksün zirvesini temsil eden en somut örnektir ve ‘En İyi’nin anlamını kendi tanımlar. Bu saygın alanda bir lider olarak tanımlanmak, ekibimiz için olağanüstü bir ödüldür.”

Rolls-Royce Motor Cars İstanbul Genel Müdürü Hilal Aysal, teşekkürlerini ifade ederek, “Uzun vadeli bir perspektifte sektörümüzün her alanında sürekli olarak gelişmeyi hedefliyoruz, devam eden başarımızın temelini daha da güçlendirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Rolls-Royce Motor Cars Bölge Direktörü Boris Weletzky, Singapur’daki Ödül Töreni’nde şunları iletti: “Bayilerimiz, dünyanın en seçici müşterilerinin beklentilerini karşılama ve bunların üzerine çıkma hususunda kilit bir role sahiptir. Artuğ, Hilal ve tüm ekibe, Rolls-Royce Motor Cars’ı temsil etmedeki bağlılıkları ve tutkuları için teşekkür etmek istiyorum. Bu olağanüstü ödül için yürekten tebrikler.”

Rolls-Royce Motor Cars İstanbul, 2023 yılında tüm zamanların en yüksek satış rakamlarıyla ‘Bespoke’ siparişlerinde rekor seviyelerde bir başarıya imza attı. Türkiye’deki tek bayii olan Rolls-Royce Motor Cars İstanbul, 2024’ün ikinci çeyreğinde tamamen yeni bir müşteri deneyimi sunacak yeni showroomlarını açmaya hazırlanıyorlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu